ПолитикаПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

Кметовете в края на мандата – Павел

Ирена Трендафилова: Имаше много предизвикателства, но за мен развитието на Павел е кауза

„Преди четири години приех предизвикателството да бъда кмет на Павел. За мен развитието на селото е кауза, защото това е не само родното ми място, но и място, където всеки един павелчанин да се гордее с постигнатото досега. И както винаги – идва време за равносметка за свършеното досега.

Предизвикателствата, с които се сблъсках, не бяха едно и две, но в резултат на усилията и пълната подкрепа на Община Полски Тръмбеш Павел крачи напред.

Ето някои от най-важните неща, които се случиха през моя първи мандат. Изградена е детска площадка от дарение на г-жа Весела Лечева на стойност 5000 лв. през 2021 г. Изградена е втора детска площадка, която е направена от Община Полски Тръмбеш. Направени са голяма част от улиците с камъни, които са с лоша пътна инфраструктура. Подменено е цялото улично осветление плюс поставяне на допълнителни осветителни тела. Има осветление в целия център. Закрито е незаконното сметище. Със закупения клонорез се почистиха по-бързо и качествено обрасли улици и труднодостъпни участъци. Поставихме допълнителни контейнери за битови отпадъци. Прекарахме вода на гробищния парк. Спечелихме проект по национална кампания „За чиста околна среда -2023 г.“ на стойност 15 000 лв. Благодарности на Община Полски Тръмбеш, с която заедно се постарахме да направим най-доброто за нашето село.“

Ирена Трендафилова

Кмет на село Павел

Сн. архив

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *