Приложение Полски Тръмбеш

Кметовете в края на мандата – Петко Каравелово

Бяха асфалтирани 6 км улици и ремонт на кметството, какъвто не е правен от 1976 г.

Една от новите улици

През мандат 2019-2023 г. в село Петко Каравелово бяха направени доста добри неща.

На първо място бих искал да кажа, че вече имаме две детски площадки. Едната беше направена със съдействието на общинския съветник Светлин Гърбузанов, а втората – с помощта на зам.-кмета на общината Назиф Кадир.

В селото се подмениха над 30 контейнера за събиране на смет. Направи се основен ремонт на кметството, какъвто не е бил правен от 1976 г.

Подменихме уличните лампи с LED осветление във всички села и в общинския център. Лампите са 300 на брой, но към тях добавихме още 50 броя. Сега те светят през нощта без прекъсване. Голямо удобство се оказа закупената нова моторна косачка за премахване на тревата в селото.

И най-важното, от което съм страшно доволен и благодарен. Положи се асфалт на около 6 км улична мрежа, дори и на 4 метра ширина, което стана с огромното съдействие на кмета на общината Г. Чакъров, за което му благодаря сърдечно и му пожелавам успехи във всяко начинание. Обикновено хората се вълнуват именно от улиците в населеното място и когато са асфалтирани, значи управата си е свършила поне част от основните задължения, за които е избрана.

Светослав ЩИРКОВ

Кмет на Петко Каравелово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *