Горещи новиниОбществоПолски ТръмбешПриложение Полски Тръмбеш

С радост и гордост посрещаме 8 септември – Рождество Богородично и празник на Полски Тръмбеш

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!

С чувство на вълнение и възторг се обръщаме към Вас, за да отправим нашия поздрав и пожелания по случай 8 септември – Рождество Богородично – празник на Полски Тръмбеш, и отбелязването на 59-ата годишнина от обявяването на Полски Тръмбеш за град!

Посрещаме празника с гордостта от това, че всички заедно работим така, че Полски Тръмбеш да се развива като град, за да живеем спокойно и достойно в него. Наше общо право и задължение е да съграждаме и развиваме града, в който сме родени и сме избрали да създадем дом и семейство. Защото най-голямо богатство на града ни са хората – трудолюбиви и гостоприемни, толерантни, спокойни и удовлетворени от постигнатото.

Благодарим на всички, които обичат града ни, и с воля, надежда и с труд допринасят за неговото развитие и просперитет. Убедени сме, че благодарение на съвместните усилия на Общината, Общинския съвет, институциите, бизнеса и на енергията, инициативността и волята на Вас, уважаеми съграждани, ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на община Полски Тръмбеш.

Изразяваме признателност и уважение и към всички Вас, които по различни начини спомагате за утвърждаването на Полски Тръмбеш като красив и съвременен български град. Всички ние знаем, че съдбата на града е наша отговорност и наша съдба.

Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели. Заедно да продължим да работим за развитието на града и за превръщането му в желано място за нашите деца, нашите партньори и гостите на град Полски Тръмбеш.

Пожелаваме Ви здраве, успехи във всичко, към което се стремите, и нови благородни начинания!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

МАРИНЕТА КУЗМАНОВА    ГЕОРГИ ЧАКЪРОВ

Председател на ОбС         Кмет на община П. Тръмбеш

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *