Горещи новиниПолитика

Инж. д-р Даниел Панов номиниран за рекорден четвърти мандат

 ГЕРБ номинира инж. д-р Даниел Панов за кмет на община Велико Търново за четвърти рекорден мандат. Той е роден на 4 октомври 1967 г. в старата столица. От 1989 до 2002 г. е военнослужещ в Българската армия, като е бил комендант, командир на взвод и командир на рота.

В периода 2002 – 2011 г. е управител на „Царевград Търнов“ ЕООД.

Избран е за кмет на община Велико Търново през 2011 г., когато е издигнат от партия ГЕРБ и печели на балотаж с кандидата на БСП Николай Илчев с 51,81%. Преизбран е през 2015-а и 2019 г., когато печели на първи тур съответно с 65,77 на сто и 60,55%.

Председател е на УС на НСОРБ от 2015 година досега.

Даниел Панов е единствена кандидатура и на номинационното събрание на партията във Велико Търново, проведено през юли и е единодушно одобрен. Има образователна степен „магистър“, специалност „Машинен инженер“ от Национален военен университет „В. Левски” и образователна степен „магистър“, специалност „Публична администрация“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, както и докторска степен по защита от бедствия и аварии от Национален военен университет „В. Левски“.

14 thoughts on “Инж. д-р Даниел Панов номиниран за рекорден четвърти мандат

 • Рекорд ами – след 3 мандата нищоправене!
  Виждате ли колко е полезно да се снимаш с Пеевски!

  Отговор
  • Докторантурата му е писана от пенсионираната професорка от Военното училище Севдалина Димитрова. Ръководител на схемата за придобиване на научни степени и звания –зам. кметът Георги Камарашев.Всичко и за прокурорр.

   Отговор
 • Проблемът е, че не е ясно ако не е той кой от другите има някакви шансове…Не виждам особено силен вариант….

  Отговор
  • Ами точно затова издигат по-пропаднали конкуренти – да не вземе някой да се обърка и да не гласува за правилния.

   Отговор
  • Ама вие си мислите, че гласуващите ще определят кой да е кмет? Не мислех, че все още някой храни илюзии, че избирателите решават.

   Отговор
 • Обикновен измамник – достоен кандидат на банкьовската мутра…
  Дано съгражданите ни накрая излязат от робската люлка на пропагандата и розовите илюзии!

  Отговор
 • Няма особен избор. Тези кандидати нещо не ме грабват. На фона на всичко вървим към четвърти мандат и то само заради слабостта на другите, а не на силата на ГЕРБ. Те отдавна се провалиха. Само мъже кандидати също прави лощо впечатление.

  Отговор
 • Време е празнодумецът да си върви, омръзна на всички!

  Отговор
 • Само обещания , новият Център, Летището в Горна, нов пазар, северният обход, опълченска, а как се правят кръговите без никакво знание, корупция и незнание това е в нашия град..

  Отговор
 • очертава се пак победа на първи тур – другите гюрлюци за нищо не стават

  Отговор
 • Недейте, спрете се, стига ! Градът е в тотална каша и всичко е за започване отново. Нищо против Панов, просто не става, просто го върнете пак където беше преди да допълзи до Общината. Дайте който и да е друг, пак от ГЕРБ, от Марс или не знам от къде, само не Панов и екипа му. Ще ме накарате да почна да гласувам за БСП или за Кирчовите още малко. Срамота, спрете се!

  Отговор
 • Доста нагло като се има предвид в какво състояние е целият град! След три мандата сме като след война. Какво ли ще е, ако има и четвърти?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *