Горещи новиниОбразование

Първият учебен звънец удари в Гимназията по туризъм, нови успешни попълнения ще защитават традициите й

С настроение и пожелание за много успехи по пътя на знанието бе открита новата учебна година в Професионална гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон”. Най-развълнувани бяха новите попълнения – учениците от четирите паралелки осмокласници в специалностите  „Рекламна графика”, „Кетъринг”, „Администратор в хотелиерството” и  „Туристическа анимация / Екскурзоводско обслужване”.

В началото на учебната година, по традиция, националният флаг се издига от носителя на почетното звание „Бероновец”. За Випуск 2023 това е Преслава Ангелова Дякова, специалност „Кетеринг”, която символично посрещна с топли думи новоприетите ученици.

Приветствие по повод празничния 15-ти септември прозвуча от директорката на училището Татяна Данчева. Тя се обърна към учениците с призив да бъдат упорити и да не спират да откриват своите таланти и интереси. „Следвайте нас, вашите учители, по пътя на знанието. Само така ще можете да израснете като знаещи и можещи млади хора и достойни граждани”.

Музикален поздрав отправиха Николай Ризов от 10 В клас на ПГТ „Д-р Васил Берон” и групата в състав: Благовеста Илиева, Анастас Нешев и Александър Радев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *