Водещи новиниЕленаПолитика

Бивш рали състезател ще се бори за кмет на Елена

За първи път за кмет на община Елена ще се борят 7 кандидати

Сред тях се откроява кандидатът на БСП, който е бивш рали състезател – вицешампион в клас А6.

30-годишният Даниел Василев е от 10 години член на партията, а на миналите избори беше избран за общински съветник. Около неговата кандидатура се обедини цялата местна структура на червените, като декларираната цел е да се покаже воля за обновление и поколенческа приемственост. За листата БСП също залага на нови лица в активна възраст с успешна кариера – добре възприети сред еленчани.

„Заедно ще определим в каква посока ще се развива икономиката в Елена, кои ще са секторните производства, които да надградим. Ще разработим устойчиви политики за привличане на нови инвестиции и подпомагането на вече съществуващите“, заяви в прочувствен пост във Фейсбук Даниел Василев, и подкани жителите на общината да споделят своите идеи и виждане за развитието на общината.

Друг интересен кандидат е Петър Димитров, който от близо година започна да развива в общината благотворителна дейност и гражданска активност.

Очакванията бяха той да се издигне от инициативен комитет, но изненадващо ще участва като кандидат на ПП „Български възход“. Така няма да му се налага да събира необходимите за регистрация 200 подписа. Петър Димитров работи в намиращия се в съседната община Златарица фотоволтаичен парк, който е най-големият в областта. Коалицията „ПП-ДБ“ пък залага на Илия Илиев, който за близо два месеца беше заместник-министър на транспорта в правителството на Кирил Петков и от около 3 години живее в Елена. Сегашният кмет инж. Дилян Млъзев ще се бори за 4-ти последователен мандат, като отново зад него ще застане ГЕРБ.

2 thoughts on “Бивш рали състезател ще се бори за кмет на Елена

  • Еленчаните, както и всички гласоподаватели, да идат да гласуват, като за начало, вместо да мрънкат. Иначе, по темата, много желаещи, да се чуди човек как да избере сред толкова „чудни“ феодализирани кандидати…

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *