ЕленаОбщество

Мобилни екипи в Елена ще събират от домовете стари и негодни електроуреди

Който в Елена има стари или безвъзвратно развалени електроуреди вкъщи и се чуди какво да ги прави, ще има чудесна възможност да се отърве от тях, и то безплатно.

На 11 октомври от 10 до 15 часа Община Елена организира акция за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване. В този часови пояс безплатно за гражданите ще бъдат извозвани излезли от употреба компютри, монитори, електрически и микровълнови печки и фурни, котлони, хладилници, сушилни, съдомиялни, бойлери, миксери, тостери, прахосмукачки, телевизори, телефони, радиоапарати и др. Важно е уредите да бъдат изнесени пред домовете преди 10 часа в деня на акцията.

За да бъде успешно начинанието, гражданите все пак трябва да подадат заявка до 10 октомври на тел. 0879 101 427, като посочат точния си адрес, приблизителното количество и вида на електроуредите. А тези, които не са успели да се обадят или предпочитат да си закарат лично техниката на място, ще имат тази възможност в двора на общинското предприятие „Благоустрояване“ в гр. Елена.

Ана РАЙКОВСКА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *