Местни избори 2023

Даниел Панов: Нов голям парк и още една нова детска градина ще има във Велико Търново

Нов парк ще радва великотърновци и гостите на града, обяви настоящият кмет Даниел Панов. Зоната за отдих и спорт вече е проектирана, финансирането е осигурено.

Паркът ще бъде оформен върху терените, известни като цирковата площадка – край пътен възел „Качица“.

Нов парк ще бъде създаден и в кв. „Картала“ – до новата детска градина, чието строителство започва тази есен, каза още Панов. Детската градина ще в района на ул. „Александър Бурмов“, капацитетът й ще е за 180 деца. В съседство до нея ще бъдат оформени паркова и спортна зона, както и прилежащ паркинг. Финансирането е осигурено.

8 thoughts on “Даниел Панов: Нов голям парк и още една нова детска градина ще има във Велико Търново

 • Предизборно хвалене . На обещания сме се наслушали. Да обясните нещо за Летището в Горна Оряховица? На Български.

  Отговор
 • Аха, за 3 мандата 2 км. улица и една детска градина, сега за още 3 мандата парк и друга детска градина… То кръговите на Беляковско и на старата автогара станаха… Като гледам какво сте проектирали, мале мила…

  Отговор
 • В доста стари архиви се е разровил кмета за този парк на мястото на цирковата площадка. Проектът беше заложен и в предходната му предизборна кампания. Във вестник Борба има подобна статия от 20.01.2017 г. От тогава до сега всички виждаме колко е изпълнен.

  Отговор
  • А паркинги на по няколко етажа кога ??!! Докато не се изт.ро.вят от мръсните газове от тро.шки.те на Европа , наречени автомобили все по- намаляващите граждани на този град, май никой няма да си мръдне пръста ! Кой ли ще ви избира след това ?!

   Отговор
 • И аз чакам с нетърпение края на проекта за кръгово на Беляковско шосе. Засега едно пилеене на пари виждам. Но нека да видим края. Може този път да ни изненадат. Дано. Иначе ще е отчайващо.

  Отговор
 • Ти нормален ли си ? Парк между две кръгови и при супер интензивен трафик на МПС-та ? Въглероден двуокис ли ще дишат там гражданите на В.Търново и децата им ? В двора на болницата може да се направи чудесен парк, но кой знае кой е хвърлил око на апетитния терен там ? Всички ли сте сбъркани в ГЕРБ, не знам ?!

  Отговор
  • Точно ! На най- мръсния въздух и парк ! Едва ли има такива безумия някъде, дори и в Бг !!

   Отговор
 • Глупости и отклоняване на вниманието от фатмашките поразии. Кому е нужен този парк там? Нека да засипят окопите и да възстановят парка и паркинга в старото военно училище, които разрушиха от лакомия и простотия.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *