Местни избори 2023

Даниел Василев, кандидат за кмет на община Елена от „БСП за България“

Уважаеми еленчани,

Да се кандидатирам за кмет на община Елена, е едно от най-важните и трудни решения в моя живот, защото осъзнавам каква отговорност поемам и какъв път трябва да измина, за да оправдая доверието Ви.

Не приемам доверието, което ще ми гласувате, за даденост, а за дълг към всички Вас.

Това ми дава вярата, че заедно ще преодолеем трудностите и препятствията по пътя.

Всички ние копнеем за по-доброто бъдеще на нашата община.

Призовавам Ви да ни дадете възможност да реализираме нашата предизборна програма, която има за цел жителите на Елена, особено младите, да останат тук и да не са принудени да я напускат, за да работят на други места. Искаме Елена да се развива и те да намират много по-добра възможност за работа и бъдеще за своите деца. Да видят смисъл да останат.

Затова е време да изградим среда за достоен начин на живот тук, в Елена!

Човешкият ресурс е най-ценният капитал, трябва да го пазим и развиваме, за да се преборим с негативната тенденция, тласкаща Елена към това да е община със затихващи функции.

Това зависи само и единствено от нас. От нашата воля да вземем съдбата в свои ръце и да определим бъдещето на Елена, като гласуваме.

Всички ние сме задължени към общността и средата, в която живеем. Изградил съм успешна кариера, която ми дава основанието да смятам, че вече е настъпил моментът да работя в името на обществения интерес и за нашата община.

Имаме ясен план за това какво трябва да се свърши през първата, втората, третата и четвъртата година от мандата.

Важно е да мислим дългосрочно и в перспектива, която да начертае пътя за развитие на Елена през следващите поне 10 – 15 години.

Ние трябва да определим в каква посока ще се развива икономиката в Елена, кои ще са секторните производства, които следва да надградим. Ще разработим устойчиви политики за привличане на нови инвестиции и подпомагане на вече съществуващите.

Но за всичко това е нужна качествена и функционална инфраструктура.

Добрата инфраструктура ще създаде условия за работни места и ще допринесе за повишаване на жизнения стандарт в Елена. Надявам се да ни се доверите и да ни подкрепите с бюлетина номер 1 – „БСП за България“.

Само така ще върнем и задържим младите и успешни наши съграждани, които сега са далеч от родното място.

А нали това е нашата обща цел – община Елена да стане отново привлекателно място за живот, работа и отглеждане на деца.

Вие сте тези, които ще имат последната дума при определянето на нашите общи приоритети.

Гласувайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *