Приложение Полски Тръмбеш

Появи се първото издание на училищния годишник „Стъпки”

УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ СУ „ Цанко Церковски” в Полски Тръмбеш издадоха първия брой на своя годишник, който са кръстили „Стъпки”

Първият годишник „Стъпки”.

Той се появи в началото на тази учебна година и бе официално обявен по време на честването на 150 г. образователно дело в общината и патронния празник на гимназията 16 октомври. В първото издание съставителите са ученици от СИП по журналистика и техните учители, редактор е Ивелина Монева, оформлението е на Надя Дончева, предпечатът е на Полина Минчева, а печатницата е в Ловеч.

В книжката от стотина страници с много снимки се разказва за живота на училището през учебната 2021/2022 г., като за директор Стефка Трайчева равносметката е гордост от трудно завоювани победи. Проектите, признанията, развлеченията, дейността на клубовете по интереси, изявите на създадената през 2021 г. театрална трупа „Маскарад”, създадения през същата година танцов клуб MOVE IT, изявите на мажоретките, заниманията по интереси, рисунките, олимпиадите и всичко от живота на училището е описано кратко и с любов в първите „Стъпки”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *