Водещи новиниОбщество

С инвестиция от над 2 млн. в Присово отварят търговски комплекс „Хит маркет“

Денонощен магазин, ресторант, аптека, ателиета за услуги и др. са на разположение на хиляди хора в региона

 

Голям и модерен търговски комплекс „Хит маркет“ отвори в Присово,

а от придобивката ще се възползват и хиляди хора от съседните Пчелище, Церова кория, Къпиново, Миндя и др., тъй като локацията на комплекса е възможно най-добрата, а разстоянието до него е само няколко минути. Инвестицията за създаването му е на компанията „Присово“ ЕООД на предприемача Евгени Димитров. Създават се и 20 нови работни места, а инвестицията е сочена за пример като подпомагаща развитието на малките населени места в региона.

Голям супермаркет, който ще работи денонощно, и ресторант, предлагащ грил, пици и храна за вкъщи, ще е основната дейност на търговския комплекс, разположен точно в центъра на Присово.

На по-късен етап ще отворят и аптека, студио за красота, лекарски и зъболекарски кабинети и др. Амбициите на собствениците са да привлекат и родна търговска банка за поставянето на банкомат, какъвто няма в селото и в околните населени места, независимо че районът е обитаван от хиляди българи и хора от различни националности. Част от комплекса ще бъде и малък цех за производство на собствени колбаси по автентични български рецепти, както и транжорна, от която ще излизат различни видове пресни меса и продукти за скара.

„Идеята ни е да преодолеем липсата на подобни търговски обекти в селата,

които предлагат разнообразни и евтини стоки, а хората да намират на едно място всичко, от което се нуждаят. Амбициите ни са да се разрастваме и да превърнем „Хит маркет“ във верига магазини и да налагаме стандарти“, коментира собственикът Евгени Димитров.

One thought on “С инвестиция от над 2 млн. в Присово отварят търговски комплекс „Хит маркет“

  • Успех! Това е разтъстващо добра новина!!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *