Крими

Камион с 20 тона соя лумна в пламъци в Хаинбоаз заради техническа неизправност

Шестима огнеборци гасиха пожар в апартамент във Велико Търново

Шестима огнеборци са потушавали сериозен пожар, който се разразил в събота в апартамент във Велико Търново. Сигнал за инцидента на ул. „Драган Цончев“ е подаден на 18 ноември в 11:23 часа в оперативния център.

Пламъците лумнали след късо съединение и изпепелили бяла, черна и компютърна техника, мебели, домашно имущество и стъклопакет. Пожарът е ликвидиран с помощта на два специализирани автомобила и шестима пожарникари.

Камина подпали пристройка към къща в павликенското село Ново градище. Огнената стихия се разразила в нощта срещу неделя. Пламъците са унищожили 80 кв.м.покривна конструкция и покъщнина.

В нощта срещу 19 ноември се е запалил в движение товарен автомобил с украинска регистрация, превозващ 20 тона соя. Инцидентът станал в Прохода на Републиката. Изпепелени са брезент и две гуми на возилото.

Благодарение на бързите действия на спасителния екип от трима огнеборци са спасени товарният автомобил и ремаркето с товара. При огледа на горелия товарен автомобил се оказало, че причина за пожара е техническа неизправност.

Веселина АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *