Горещи новиниИкономика

Автогарата в Горна Оряховица става търговски център

ГОРНООРЯХОВСКАТА АВТОГАРА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР.

Инвестиционното намерение на „Автогара Горна Оряховица“ ООД е внесено за разглеждане в Регионалната инспекция по околната среда и водите и община Горна Оряховица.

В проекта е вписано, че съществуващата в имота сграда ще бъде съборена, а на нейно място ще се вдигне двуетажно здание с площ 1124 кв. м. За удобство на посетителите ще бъде оформен паркинг с капацитет 30 места за автомобили. Входът и изходът за превозните средства ще се осъществява от прилежащите улици – „Македония“ и „Янко Боянов“.

Автогарата в железничарския град стана частна собственост, след като общинската превозваческа фирма „Янтра транспорт” бе приватизирана.

Галина ГЕОРГИЕВА

6 thoughts on “Автогарата в Горна Оряховица става търговски център

 • Киното го раздуваха 5 пъти за да има (още) по-голяма площ. И в същото време вътре или е празно или има безсмислени магазини. ГУМ не знам колко добре ще се напълни, но общо взето има празни и безсмислени търговски площи. Защо сега и автогарата да се събаря, за да се разгъват още безсмислени магазини и простотии. А иначе автобусите да спират и чакат някъде по шосето.

  Отговор
  • пълна идиотщина е това с тая автогара, няма нужда от още един търговски център в тоя малък град. Тоя манго собственика от Плевен няма ли кой да го светне?

   Отговор
 • И както всичко в горна след година заложна къща след две казино след три дрехи на кило.Горна Оряховица. Това беше мандата на бармана дано новия разчупи нещата…

  Отговор
 • Автогарата и цялата площ към нея са собственност на Габровският Лакумник за пари, Николай Мънчев!! А този от Плевен е наемател!!

  Отговор
 • Във всички нормални държави магазините на търговските вериги са извън населените места.
  Да се строи БИЛА, в центъра на града, със само 30 места за паркиране, при положение, че там е и градският пазар? То и сега няма къде да се паркира, а с Билата ще стане безумие.

  Отговор
 • Ще продават дрипи втора употреба.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *