Хороскоп

Хороскоп за 29 ноември: Ще бъдем доволни от себе си, а вечерта можем да имаме приятно време със семейството.

Луната преминава от Близнаци в Рак, а хармоничният аспект със Сатурн ще ни помогне да подредим отговорностите си и да свършим добре замислената за днес работа

Ще бъдем доволни от себе си, а вечерта можем да имаме приятно време със семейството.


ОВЕН

Помощ от приятел

 

Денят започва с промени. Около вас се наблюдават шансове да обновите нещо старо, нещо, което ви пречеше в последно време. Тръгвате смело напред към мечтите си. Разчитайте на подкрепата на близките и приятелите, които са около вас. Някой ще ви подаде ръка, за да ви извади от блатото.


ТЕЛЕЦ

Без важни стъпки

 

Най-важното днес е да бъдете в хармония със себе си. Не предприемайте важни постъпки, които да са свързани с дългосрочното ви бъдеще. Заложете на дребните, ежедневни дела. Обърнете повече внимание на финансите си. В личен план нещата вървят хармонично.


БЛИЗНАЦИ

Време за ново начало

 

Денят е доста благоприятен за вас. Намирате се в изцяло нов период. В щастлив етап от своя живот. Чувствате прилив на позитивна енергия и е доста благоприятно да я използвате изцяло. Имате жизненост и тонус да се справите с всеки проблем. Мотивирани и вдъхновени сте. Време е за ново начало.


РАК

Чувствате се живи

 

Промените, новостите, които ви се случват, обстоятелствата, в които попадате, са основна причина да излезете от линията на комфорт, около която живяхте до вчера. Сега е време с вас да се случи промяна, за миг да се откъснете от традиционното ежедневие. Всичко това ще ви облагороди и ще ви помогне да се чувствате живи.


ЛЪВ

Прекрасен ден

 

Очаква ви прекрасен ден, силен на положителни емоции, хармония и любов. Днес сте в състояние да заявите пред всички своите принципи, своето желание да се борите въпреки трудностите. Усещате, че животът ви се променя в положителна посока и за всичко това имате заслуги единствено и само вие.


ДЕВА

Продължете напред

 

Решителни, но и емоционални сте днес. Спонтанни в своите действия, вие често правите грешка подир грешка. Но дори да грешите, не се отказвайте от начинанията. Имате късмет и го използвайте рационално. В живота ви се появява човек, на когото можете да разчитате в следващите месец и половина.


ВЕЗНИ

Не прибързвайте

 

Намирате се в щастлив период и безспорно осъзнавате този факт. Често обаче правите прибързани заключения и не давате време на благоприятните обстоятелства да се развият изцяло. Прибързаността ви пречи. Успокойте топката. Днес общувате с лекота и привличате нови запознанства. Възползвайте се от подкрепата на околните.


СКОРПИОН

Време за промяна

 

Вие навлизате в един по-силен период, който ще продължи около месец и половина напред. Съдбата ще ви дари с енергия, тонус и хъс за успех, но и ще отнеме много от вашето лично пространство, излагайки на показ някои скрити черти от характера ви. Научете се на самоконтрол и всичко ще бъде наред.


СТРЕЛЕЦ

За добро е

 

Очаква ви труден ден, защото на работното място не всичко протича така, както вие сте го планирали предварително. Впоследствие ще се убедите, че стечението на обстоятелствата всъщност е по-добро и от това, което е било в най-смелите ви мечти. Освободете се от излишните страхове и продължете напред.


КОЗИРОГ

Професионален успех

 

Ще продължите да работите активно. Пред вас се разкриват различни шансове, които можете да обмислите. Добре планирайте днешния ден. Дори и на моменти да е хаотичен, следвайки плановете си, вие ще свършите всичко замислено. Вечерта ви чака хармония и благоприятни мигове, прекарани с любимите хора.


ВОДОЛЕЙ

Без нови дела

 

В днешната сряда вие имате добри шансове за успех, стига да не ги пропилеете с излишни спорове, кавги, закачки или не на място изказани думи. Днес емоцията ви идва в повече – нещо, от което трябва да се пазите. Не стартирайте нови дела, колкото и да ви се иска. Отложете ги за утре или за следващите дни.


РИБИ

Оферта

 

На работното място бъдете особено внимателни. Можете да попаднете на оферта с добра финансова стойност за смяна на работата. Всичко това обаче е свързано с даване на огромно количество сили и енергия от ваша страна. Трудът ви няма да е никак лек на новото място, но е обвързан с добри финанси. Вие решавате.


Хороскоп за родените на 29.11. – Честит рожден ден!

През следващата година ще използвате силата на своя разум и ще пожелаете сами да промените нещо от живота си. На работното място очаквайте подкрепа, а предприетият риск ще ви донесе приходи. В сферата на любовта също се очертава една доста благоприятна и обещаваща година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *