Хороскоп

Хороскоп за периода 8-10 декември

Днес настроението е добро, утре ще търсим романтика и авантюри, неделята изисква емоционална почивка

 

В петък Луната е във Везни, а Меркурий и Юпитер са в тригон. Празничното настроение по повод студентския празник ще ни вълнува още от сутринта, но е възможно заради него да допуснем някои малки грешки в работата, които ще ни костват усилия след 13 декември, за да ги поправим. В събота Луната преминава в Скорпион и е в съвпад с Венера. Денят носи романтични чувства и настроения. Търсим авантюри и щастливи изживявания. Необвързаните са с шансове да срещнат интересен човек. В неделя Луната и Уран са в опозиция. Приемете, че времето върви напред и промените се случват, за да ни помогнат да живеем по-добре. Неделният ден изисква почивка и по-малко психическо и емоционално напрежение.


ОВЕН

Наранявате близки

 

8 декември. Чувствате се великолепно в петъчния празничен ден. Очаквайте срещи с хора, от които можете да имате взаимна изгода в професионалния живот. Не забравяйте да се обадите вечерта на приятели и да споделите с тях вечерята си. Време е за разтоварване. Пийте по чашка за студентските години.

9 декември. В събота не сте никак дружелюбни към своите близки, въпреки че те искат внимание от вас. Възможно е неволно да ги обидите с поведението си и след това да съжалявате. Можете да го предотвратите.

10 декември. Неделният ден ви носи енергия и положителен заряд, но и чувство за вина заради това, че вчера наранихте много близък човек. Е, сега е времето да му се извините и да продължите отново напред. Променете начина си на мислене. Променете се вие и бъдете една идея по-тактични.


ТЕЛЕЦ

Приходи в събота

 

8 декември. Обърнете повече внимание на финансовите си дела в петък. Днес можете да изготвите финансов план до края на месеца, за предстоящите празници или да се заемете с преговори на работното място, които касаят пряко пари и парични взаимоотношения.

9 декември. Съботният ден ви радва с приходи, нищо че е почивен. Ще получите известие за сума пари, които трябва да ви преведат до няколко дни. Не е изключено и някой да ви се издължи, ако сте услужили с пари назаем. Можете с тях да купите замислените за Коледа подаръци.

10 декември. В неделя опитайте да овладеете бликащата от вас емоция. Иде ви да се заяждате за дреболии с хората около себе си, просто защото сте се събудили в лошо настроение. Намерете поне една причина да се усмихнете. Има толкова много наоколо!


БЛИЗНАЦИ

Клюкарстване в неделя

 

8 декември. Не приемате съветите, които ще получите от приятелите си днес, въпреки че те са доста грижовни към вас в този момент и искат да ви помогнат с добро сърце. Нервни сте и избухвате от нищото, а това може да ви скара сериозно с някой добронамерен към вас човек.

9 декември. В събота не ви се излиза, не ви се прави нищо. Имате нужда от почивка – и емоционална, и физическа. Останете си вкъщи и не се ангажирайте с никаква дейност. Просто отдайте деня на мързел. Бъдете със семейството си. Изгледайте интересен филм.

10 декември. В неделя обаждане от ваш роднина е причината бързо да отидете на среща с него. Клюката, която ще ви разкаже, е пикантна, но пък и си струва да се видите, защото покрай клюкарстването ще си кажете и други интересни и полезни неща.


РАК

Починете си в събота

 

8 декември. Вложете максимални сили, дори и в края на работната седмица да не ви се действа упорито. Заслужава си да завършите започнатите задачи, за да покажете на колектива и шефовете, че на вас може да се разчита. Наградата ще бъде финансова. Вечерта се съберете с приятели или бивши състуденти, за да отбележите празника.

9 декември. В събота се чувствате уморени от прекалено напрегнатата работна седмица, която вече е в миналото. Опитайте да отпочинете и да се заредите с енергия и сили. Можете да си организирате разходка на открито, независимо какво е времето.

10 декември. В неделя се събуждате без особено настроение. Чака ви ден, в който близките ще искат от вас да им помогнете в домашната работа. А на вас хич не ви се занимава с такава. Понякога е нужно да угодим на най-обичаните хора…


ЛЪВ

Чака ви нещо ново

 

8 декември. Навлизате в нов период. Това е първият ден от един по-добър етап от вашето ежедневие. Ще почувствате психическо освобождаване или падане на определени натрупани емоционални запори. Бъдете по-решителни. Време е за действие. Покажете, че на вас може да се разчита.

9 декември. В събота се оставете на течението. След вчерашния активен ден днес сте без особени сили. Нуждаете се от презареждане на батериите. Можете да го направите, като се разходите сред природата. Или като изпиете чаша кафе с приятел, с който винаги имате какво да си кажете.

10 декември. В неделя си останете вкъщи. Почистете дома си и пригответе вкусен обяд, на който да присъства цялото семейство. Дори поканете гости. Горди сте със своята къща и с подредбата, която сте направили у дома. Искате да я покажете.


ДЕВА

Ограничете шопинга

 

8 декември. Денят ви намира в прекрасно настроение, а сутринта се радвате на подем. Свършете си важни дела в сутрешните часове. Една добра новина около обяд ще ви зарадва и вдъхне кураж. Заредете се с оптимизъм, но не оставяйте недовършени дела за идната седмица.

9 декември. В събота чувствате недостиг на финансови средства или по-скоро не сте в състояние да си позволите вещ, която толкова много желаете да имате. Не правете драма от това. Почивайте си повече. Сега не му е времето да обикаляте моловете.

10 декември. В неделя обаждане от страна на роднини ще ви изненада с информация, която ви се струва невярна. Опитайте да разнищите нещата докрай и не оставяйте недоизяснени обстоятелства, особено ако вие или човек от вашето семейство е намесен.


ВЕЗНИ

Все другите са ви виновни

 

8 декември. Не избухвайте в стремежа си да наложите изцяло и на всяка цена своето мнение. То не е единствено, а и невинаги е напълно правилно. Днес избягвайте конфликтите, въпреки че денят е осеян с подобни. Намерете си любимо занимание и се отдайте на него.

9 декември. В любовта се чувствате като изоставени, защото вашата половинка не се съгласява с мнението ви и дори ви противоречи повече от обикновено. Но вие няма да погледнете причината в себе си, а все ще я търсите в другите.

10 декември. В неделя ще вземете важно финансово решение, което ще касае направата на бъдеща покупка за дома. Инвестицията си заслужава, а и периодът е благоприятен за закупуване на нещо смислено.


СКОРПИОН

Дразните се от най-малкото

 

8 декември. Установихте хармонията вътре в себе си, но поведението на някои колеги ви дразни. Не приемате тяхното безотговорно отношение към важните ангажименти на работното място. Дори и да не ви касае, вие пак вземате отношение и така подклаждате излишни спорове.

9 декември. В събота сте нервни, защото сте замислили страшно много задачи за вършене вкъщи, а никак не ви спори. Внимавайте да не си причините злополука в желанието си да свършите всичко наведнъж.

10 декември. В неделя определено ви спори повече. Това е прекрасен ден за вършене на домашни работи. Ще се справите с ангажиментите бързо и безпроблемно. Пригответе вкусна вечеря за семейството.


СТРЕЛЕЦ

Почивайте в събота

 

8 декември. Сутринта ви предстоят добри новини. Те ще ви дарят със стимул и желание да се борите за още по-големи завоевания. Изживявате един от активните си дни през тази седмица. Не щадете сили. Внимавайте в следобеда да не влезете в излишни конфликти с колегите.

9 декември. В събота много искате да подредите някои вещи вкъщи, да почистите дома си, но някак не ви спори. Има и такива дни, отредени само за почивка. Днес е един от тях. Необвързаните имат шанс да срещнат подходяща половинка.

10 декември. В неделя сте сърдити на целия свят. Имате нужда от разбиране, но не го намирате. Близките невинаги са съгласни с мислите и действията ви и когато ви го кажат, смятате, че те са срещу вас.


КОЗИРОГ

Работен уикенд

 

8 декември. Петък е благоприятен и зареден със сили и енергия. Не ви липсва концентрация. В кондиция сте да завършите започнати от началото на седмицата задачи. В следобеда ще разберете, че и утре имат нужда от вас на работното място, с което могат да се развалят плановете ви за празнуване на днешния студентски празник.

9 декември. За мнозина събота се оказва работен ден и вашите очаквания са да отметнете доста работа. За съжаление, това ще се окаже пропилян почивно-работен ден, защото нито ще отдъхнете, нито ще свършите набелязаното.

10 декември. В неделя пред вас ще се изправят доста предизвикателства от лично естество. Имате нужда да поговорите с роднини и е възможно да им отидете на гости. Денят носи положителни емоции и удовлетворение от получените съвети.


ВОДОЛЕЙ

Чувствате се претоварени

 

8 декември. Днес ще бъде добра идея да уредите някои взаимоотношения с държавната администрация. Знаете, че да се занимавате с нея е тежка задача и винаги трябва да подхождате с внимание и предварителна настройка за нея. Петък е подходящ ден за това начинание.

9 декември. В събота всички ви търсят и ви молят за помощ и подкрепа, а вие се чувствате емоционално претоварени и имате нужда да се отделите от света, за да подредите мислите си.

10 декември. В неделя се опитайте да структурирате приоритетите си за живота. Подредете мислите си относно работата и семейството. Може да се стигне до вземане на решение да смените работното си място през новата година.


РИБИ

Пътувайте за настроение

 

8 декември. Освободете се от влиянието на колеги, или поне спрете да търсите тяхното одобрение за всяка своя стъпка. Бъдете по-самостоятелни и независими и нещата лека-полека ще започнат да се нареждат за вас. Вечерта отбележете студентския празник с приятели на по чашка.

9 декември. В събота поработете върху хармонията във взаимоотношенията си в семейството. Не ви липсват поводи за усмивки и добро настроение. Пътувайте, ако това ще ви достави удоволствие.

10 декември. В неделя не сте в най-добрата си форма. Липсва ви тонус. Добре е да се наспите хубаво. Починете си, а следобед се заредете с нови идеи и свежи мисли. Срещнете се с приятели.


Хороскоп за родените на 8 декември – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате какво искате да вършите от тук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

 

Хороскоп за родените на 9 декември – Честит рожден ден!

Насочете се към по-дребните си намерения през идната година. Целите ли се в покоряване на големи и грандиозни мечти, вероятно ще останете разочаровани. Малките неща ще ви носят изключителна радост.

 

Хороскоп за родените на 10 декември – Честит рожден ден!

Очаква ви година, през която често ще потъвате надълбоко в себе си, ще правите своите изводи за живота си и това ще ви помага да се се чувствате по-добре. Годината носи обич, любов и хармония.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *