Водещи новиниОбщество

Ротарианци отново събират храни за нуждаещите се

С наближаването на коледните празници Ротаракт клуб Велико Търново организира своята традиционна кампания „Купи и дари”

Доброволците и този декември ще събират трайни хранителни продукти, които да бъдат раздадени на семейства в нужда в района на Велико Търново.С наближаването на коледните празници Ротаракт клуб Велико Търново организира своята традиционна кампания „Купи и дари”...

„Купи и дари”

ще се проведе в периода от 9 до 17 декември 2023 г. в седем магазина за хранителни стоки във Велико Търново, в т.ч. „Класико” в кв. „Картала”, кв. „Бузлуджа”, жк „Мармарлия” (стария битак), както и в магазин „Стиви” в кв. „Колю Фичето”, кв. „Бузлуджа”, кв. „Акация“ и супермаркет „Хаджирадеви” на ул. „Филип Тотю“ (под стадион „Ивайло“. В тези магазини ще откриете брандираната количка, в която да оставяте своите дарения.

Събраните хранителни продукти ще бъдат дарени на социално слаби семейства от Велико Търново и региона.

„Купи и дари”

е една от традиционните за Ротаракт клуб Велико Търново инициативи, провеждащи се повече от 10 г. Всяка година младите доброволци успяват да зарадват десетки семейства в града и района малко преди коледните и великденските празници. Два пъти в годината клубът разполага своите колички в магазините, складират и сортират продуктите и след това лично ги доставят до домовете на нуждаещите се. Всеки, който желае да помогне в доброто начинание, е добре дошъл. Доброволци могат да се свързват с Ротаракт, като пишат в Инстаграм или Фейсбук страницата им. От клуба апелират към всички, които пазаруват в тези обекти, да оставят по нещо в количките. Да помогнем десетки семейства да посрещнат достойно празниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *