Образование

Проект на ПГСАГ „Ангел Попов“ с първо място от Министерството на културата в конкурса „Посланици на здравето“

Проект „НЕзависимите“ на Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Ангел Попов“ обра наградите от XV национален ученически конкурс „Посланици на здравето“

Награждаването се проведе в Гранд хотел София

Той беше отличен с две награди, първо място от Министерството на културата и 2-ро място от Държавната агенция за закрила на детето.

Инициативите по този проект се реализираха в периода от април до края на октомври 2023 г. и обхванаха основно учениците от бившия 8-и и сегашен 9-и клас, както и техните учители и родители. Те бяха насочени към ограничаването на тютюнопушенето и употребата на алкохол сред младите хора.

Ръководителите на проекта Светла Грозева и Рени Тодорова изказват своята благодарност към ръководството на гимназията и всички учители и ученици за тяхната подкрепа и участието. От ръководството на училището благодариха на партньорите си от РЗИ и на Йорданка Илиева за съвместните инициативи и съдействието при осъществяването на проекта.

Награждаването на проектите, класирани за финалната фаза на националния ученически конкурс „Посланици на здравето“ се проведе в „Грандхотел София“.

Михал МИХАЛЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *