Новини

Годишен хороскоп за 2024 година

ОВЕН

Посока напред

 

През 2023 година вашата задача беше да овладеете цялата онази енергия, с която сте известни и която понякога ви пречи да бъдете последователни. Вие трябваше да й сложите граници и да я впрегнете в своя полза. Ако все още не сте успели да го направите, то в първите месеци на 2024 година се постарайте да го сторите. Чака ви година на сериозни откровения и шансове да преобърнете живота си, стига да го искате. Ако желаете промяна, ще можете да я извършите, защото тя ще започне от вашето вътрешно „Аз”, за да преобрази и всичко останало около вас. Очаква ви година на трансформация, нагаждане, промяна и посока напред. В деловите взаимоотношения можете да имате доста напредък. Успешните месеци за бизнес и пари при вас са юни и юли. Внимавайте през март и декември.


ТЕЛЕЦ

Грижете се за отношенията

 

През 2023 година вие имахте възможност да си стъпите на краката в професионалното поприще. Не ви липсваха възможности и шансове да подобрите работата си и да разширите своя бизнес, ако се занимавате с такъв. През 2024 година от особено голямо значение ще бъде да сте в хармония с хората наоколо. Да осъзнаете, че каквото и да правите, без хора то неминуемо ще бъде загубено и нереализирано. Ще бъде нужно да се чувствате обичани. И подкрепяни. Така че, внимавайте с кого как се държите и кого поставяте в графа „трета глуха“. Обвързаните могат да задълбочат взаимоотношенията си с партньора, а необвързаните – да открият своята така мечтана половинка на работното място. Юли е вълнуващ месец за вас, а август ви носи любов и разбирателство. Внимавайте през февруари и ноември – вашите емоционални месеци.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте в капиталовложенията

 

През 2023 година Сатурн все ви учеше на повече отговорности и ви даваше възможност да поемете повече работа, както и да я свършите в определения срок. 2024-та за вас е година на стабилизация и любов, на хармония и разбирателство. Темпото около вас сякаш ще се забави, за да обърнете внимание на стойностните неща в живота. Не критикувайте прекалено хората около себе си. Бъдете консервативни при капиталовложения, защото през 2024-та ще бъде важно да цените парите си и да не позволявате те да изтичат през пръстите ви. Не сте готови да отдадете вниманието си изцяло на кариерата – през тази година тя отстъпва на заден план. Имате ли работа, вие сте спокойни, но не искате да се развивате, така че да растете нагоре в йерархията. Работата през 2024 година за вас ще е единствено източник на доходи за основната ви прехрана.


РАК

Доста работа

 

През 2023 година вие научихте едно важно правило в живота. За да имате, трябва да сте честни. Това се отнася и за парите, и за приятелите, и за любовта… за всичко. 2024-та ще бъде година, през която от една страна ще правите впечатление на прекалено контактни, дружелюбни и усмихнати хора, но от друга, ще държите всички настрана от своите истински лични преживявания. Сякаш сте с маска пред обществото, защото се страхувате да признаете цялата истина за себе си. Намерете начин да споделяте малко повече, защото несподелянето на проблеми ще ви донесе доста главоболия и ще се превърне в причина номер едно за неудачите ви. Ще обърнете огромно внимание на работата си през тази година. Криейки доста истини за себе си, вие се превръщате в завидни кариеристи, които гонят докрай своите професионални цели. Успявате да ангажирате вниманието на колектива към себе си и да поемете отговорност за груповите грешки. Целта ви през тази година са парите и вие я гоните безпрекословно. Месецът, през който пари няма да ви липсват, е май. От трудности се пазете през януари и октомври.


ЛЪВ

Прекрасна година

 

През 2023 година нещо все ви караше да се чувствате недооценени, неразбрани и не особено щастливи като цяло. Или може би вие си намирахте причини за това. Надявам се през новата година подобни самовнушения да са вече отживелица. Защото тя ще е знаменита за вас. Готови сте да блестите, да започнете нещо начисто, да отворите нова страница. Нямате търпение да споделите плановете си. И в личен, и в професионален аспект ви чакат промени и новости, реформи и нови задачи. Годината ви е активна, но изисква да си правите сметка за всяка една осъществена крачка, така че не подценявайте разума си. Обвързаните ще задълбочат взаимоотношенията си с половинката, а необвързаните имат възможност да намерят подходящия за тях човек. Чувствате, че е дошло време за по-сериозни крачки в сферата на любовта. Бъдете активни и не забравяйте, че вие диктувате шансовете си. Повярвайте в успеха си и той ще ви се случи.


ДЕВА

Избягвайте да критикувате

 

През 2023 година ви се завъртяха така успешно нещата, че дори и не осъзнахте колко бързо дръпнахте сериозни крачки напред в сравнение с предходните няколко години. Бързането си струваше, защото постиженията са налице. 2024-та може да ви даде глътка въздух и едно малко по-осезаемо забавяне. Това е година, в която ще покажете колко сте добронамерени към хората наоколо, но често добронамереността ви ще се изразява в изказване на мнения и даване на съвети. Колкото и приятелски да са те, често се възприемат като заяждане и това е основната причина за конфликтите ви в личен и професионален план. Навикът ви да критикувате често е причина за най-големите ви проблеми в междуличностните взаимоотношения. Въпреки всичко, тази година ви позволява да я изживеете хармонично. Можете да сменяте средата си на живот, търсейки подходящата за себе си. Необвързаните имат шанса да срещнат своята мечтана половинка сред колектива на работното място. Излизайте, забавлявайте се. Обвързаните могат да задълбочат връзката си, или ако тя не е по вкуса им – да я прекратят и да търсят нови алтернативи.


ВЕЗНИ

Щастлива година

 

През 2023 година ваша задача беше да се научите да се грижите за себе си – като се научите да разпределяте времето си, като спортувате и се движите повече, като разпределяте задачите си равномерно през годината. В общи линии – като се научите да живеете по-добре. 2024-та за вас ще бъде логично следствие. Чака ви година, изпъстрена с късмет, добро настроение и шансове за просперитет. Ще имате възможност за професионално и лично израстване, за поемане на повече задачи, които ви носят и финансови възнаграждения. Не бягайте от отговорности, а смело ги поемайте. В година като тази можете да сбъднете мечтите си или поне да направите малките стъпчици за едно по-добро бъдеще. Понеже ще ви се наложи да играете на няколко фронта – личен, професионален, социален, всички сфери от живота ви ще бъдат доста динамични. В любовен аспект ви чака раздвижване, разместване на пластовете. Вие сами го предизвикахте в края на 2023 година. При мнозина 2024-та носи смяна на партньора и нова любов. Нещата ще се случат толкова бързо, че дори няма да можете да ги контролирате.


СКОРПИОН

Пазете се от кредити

 

Движението на Сатурн в Риби през 2023 година беше благодатно за вас. Плутон също ви дарява с възможност за раздвижване и дългосрочна промяна на посоката. Процесът вече е започнал, няма как. Време е да полетите на килимчето на съдбата. Да берете плодовете на своите усилия. Като цяло, 2024-та е щастлива и успешна за вас. Носи възможности да се съхраните като хора със своите ценности, идеали и цели. Също така ви дава възможност да се проявите като добри изпълнители на работното място, заслужавайки по-добри доходи за своето бъдеще. През 2024-та основен минус в характера ви е авторитарното отношение към хората около вас. Вие сте прекалено самонадеяни, че ще успявате и че можете да ръководите живота на всички. Налагате мнението си без оглед на средствата и по този начин можете да си създадете доста междуличностни проблеми или конфликти. Не залагайте на карта семейния бюджет, защото през тази година няма да го стабилизирате от рискови начинания, само ще загубите пари. Годината не е благоприятна и за изтегляне на голяма сума кредити.


СТРЕЛЕЦ

Рутина и ежедневие

 

През 2023 година основното мото беше за промяната в сферата на комуникацията и взаимоотношенията. Много връзки бяха трансформирани. Някои се заздравиха, други се счупиха на две завинаги. 2024-та няма да е толкова динамична за вас. Предстои ви една по-трудна и мудна година. Година, в която ще успеете да се видите отстрани, да разгледате грешките, които ежедневно допускате с цел тяхното минимизиране за в бъдеще. От една страна, това е година, която ви наказва за стари грешки, но ви възнаграждава за усилията, които полагате, за да ги поправите. Не се отчайвайте, ще видите, че 2024-та за вас е многолика и винаги ще ви изненадва с добри вести в мига, в който най-много се нуждаете от тях. Рутината на ежедневието ще ви обгърне и сякаш сте имунизирани от високата чувствителност, която е характерна ваша черта. Вършите задачите си монотонно, не успявате да се насладите на живота така, както сте го правили до този момент. Но уж докато не ви се случва нищо, уж докато всичко е едно и също, в живота ви се промъква едно ненадейно и изпепеляващо влюбване. Насладете се на тези чувства. Те ще преобърнат живота ви.


КОЗИРОГ

Научете се да почивате

 

2023-та ви предостави възможност да промените своята социална нагласа и от хора мълчаливи и срамежливи да се превърнете в хора, които по-лесно завързват контакти и търсят възможност да споделят мислите си с другите. Така лека-полека ще свикнете и да се виждате отстрани и в очите на останалите. Нещо, което ще ви е особено полезно през новата година. През 2024-та ще сте доста емоционални и чувствителни. Често ще приемате критиката отстрани болезнено и няма да се вслушвате в думите, които близките искат да ви кажат по най-приятелски и мил начин. Можете да работите много, продължително и качествено, но често забравяте нуждите си от почивки и развлечение. Давате всичко от себе си, но умората ви кара да допускате грешки, които ви карат да се връщате пак и пак, за да ги поправяте. Осигурете си спокойствие. Очаква ви успешна година в сферата на професионалната кариера. Често обаче сте прекалено взискателни – и към себе си, и към хората около вас. Знаете, че една работа може да се свърши за определен срок от време, но вие изисквате да се съкрати наполовина. Няма как да се случи и грешките са налице. Късметът ви е подчертан в служебен аспект. Без работа няма да останете, но се изисква да не надскачате възможностите си. Мнозина ще започнат свой личен бизнес и доходите няма да закъснеят.


ВОДОЛЕЙ

Любов и промени

 

През 2023 година усетихте, че животът ви лека-полека започна да изменя своя ход и да тръгва в съвсем различна посока. Навлизането на Плутон във вашия знак определено има облагородяваща роля в ежедневието ви. И какво друго може да е очакването ви за новата 2024 година? Разбира се, на добро стечение на обстоятелствата и предвидими промени. Очаква ви прекрасна година – на положителни емоции, промени, шансове за разместване на пластовете, любов, хармония. Всичко, сбито накуп и поднесено по един неустоим начин. Това е година, която мотивира вашата страст да общувате и да се запознавате с нови и интересни хора. Да посетите нови светове и да преоткриете нови държави. Вие сте свободолюбиви натури, които обичат да разнообразяват живота си с различни нови запознанства. Това е и причината да имате приятелства от цял свят. През тази година е добре да посетите свои далечни приятели, да пътувате и да се насладите на живота откъм авантюристичната му страна. Ако сте необвързани, съществува шанс за едно внезапно и свиващо дъха влюбване, което въпреки че ще е малотрайно, ще остави доста дълбока следа в живота ви. При обвързаните шансовете са за задълбочаване на връзката.


РИБИ

Успешна година

 

2023 година за вас представи един изцяло нов цикъл, около който ще се завъртят следващите ви 25 години от живота. Трябва да сте доволни от всичко, което ви се случи, независимо какво е било то. Защото е част от вашето изграждане и битие. 2024-та за вас е година на финансова стабилност и просперитет на работното място. Сдобиването с повече пари ще се отрази и на личните ви взаимоотношения, защото материалното благополучие ви прави спокойни и сигурни в бъдещето. Въпреки че трудно го изразявате, вие също имате нужда да се чувствате обичани и подкрепяни. През 2024-та тази нужда се засилва и е от голямо значение да намерите верния човек, с когото да заспивате вечер и до когото да се будите сутрин с усмивка. Имате ли опората на партньора в личен план, всички останали сектори от живота ви ще се наредят стабилно. Ако такъв липсва до вас, можете да го потърсите, защото той е на една ръка разстояние. Кариерата ви ще върви добре през новата година, като вашето желание е да завладеете върхове в службата. Е, чака ви много работа, но пък и признанието няма да закъснее.

 

Тодор Емилов – Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *