Горещи новиниОбщество

България се смее на търновската табела препречила тротоар, но нямало да я поправят

След като цяла България се посмя на Велико Търново заради указателната табела на основен тротоар по ул. „Христо Ботев“, водещ към кръговото на Летния театър, оказа се, че за общинската администрация тя си е съвсем наред и няма да бъде поправена, научи „Борба“

Архитектурното недоразумение влезе в репортажите на всички телевизии.

Социалните мрежи са пълни с негативни, саркастични и критични коментари. Експеримент на една от националните медии даже доказа, че заради тази табела, която е препречила цялата широчина на тротоара, не може да мине нито детска, нито инвалидна количка, а пешеходецът има избор или да се наведе, или да я заобиколи с риск да слезе на пътното платно. Така или иначе, засега табелата остава в този си вид, но не се знае в бъдеще.

Ана Райковска

6 thoughts on “България се смее на търновската табела препречила тротоар, но нямало да я поправят

 • Аха, а втората такава табела е на ул.Никола Габровски, до входа на новопостроената част на болницата, точно срещу входа на Статистиката, но от северната страна на улицата. Една гениална глава общинска ги мисли тези капани…

  Отговор
 • Ако хората търпят това безумие, значи са съучастници. Ако изпълнителите си го харесват, значи са случили на съучастници.

  Отговор
 • АЙДЕ, ПО СПОКОЙНО ! НЕ Е ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ! ПЪК И ТАМ НАВАЛИЦАТА НЕ Е ГОЛЯМА ! БЕЗ ПАРИ, ТОЛКОЗ !!!

  Отговор
 • Алооо!
  Това е Търново.
  Понятие мозък в този регион не съществува!
  Поздрави.

  Отговор
 • Днес минах по тази улица и тротоар без да знам, че има табела. Нямах проблем да мина от там и има достатъчно място и за детска и за инвалидна количка. Не виждам, какъв им е проблемът на търсещите минутка слава в социалните мрежи тъпаци.

  Отговор
 • Поредната простотия – ярък символ на некомпетентното и корумпирано управление на местната герберска клика.
  Нека т. нар. инж. Панов обясни защо табелата трябва да има три опори и не може ли да са направо четири – за да не може съвсем да се минава по тротоара?!
  България се смее, но на „болярите“ за това, че пак избраха от същото …

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *