Забава и знание

Сделката между TonyBet и Висшата футболна лига на Канада отблизо

Изображение: Unsplash

Все по-актуална става темата с лиценза и репутацията на операторите за залози в днешно време, а един от най-добре познатите и утвърдени играчи е компанията TonyBet. Именно тяхното реноме им спечели точки в Канада, където играчите вече могат да се регистрират и да играят напълно безопасно.

През април 2022 г. Канада направи крачка напред с лицензирането на онлайн букмейкърите, като даде лиценз на iGaming и TonyBet.

Всички сме наясно какво означава играта в лицензирано казино, но какво значи това за компанията, притежаваща лиценз? Е, отговор дава сключената сделка между Висшата лига на Канада и TonyBet.

Доверието към дейността на оператора й носи партньорство с най-високия ешелон на футбола в страната.

 

Рекламни права

Тази сделка донесе на TonyBet „праймтайм“ във футбола в Канада, като името им се появява почти навсякъде и във всичко, свързано с футбола. Логото се настанява на стадионите, намира своето място във финала на лигата, както и при повторението на всеки гол, заедно с радостта от него.

Така се печели и доверието на хората. Притежавайки лиценз дава увереност на играчите, че те могат да залагат парите си там с уверението, че те са в сигурни ръце.

Стратегията на TonyBet прозорливо сключи още едно партньорство, а именно представянето на „Мачът на седмицата„, сключвайки дългогодишен договор.

Мениджмънта на компанията вижда идеалната възможност за налагане на бранда именно по този начин, тъй като предаването информира зрителите за почти всичко, което се случва в канадското първенство, както и предава мачовете, които се излъчват през сезона.

Като бонус за TonyBet идва и възможността за участие в Прогнози за кръга, налични на canpl.ca/predictor.

Това изключително добре работещо и популярно приложение дава възможност на феновете да са още по-въвлечени в емоциите покрай мачовете, предвиждайки крайния резултат на всеки мач през сезона.

 

Ръководителите

TonyBet бе споменат като пример за отлично партньорство не от кого да е, а от представителя на канадската Висша лига и главен изпълнителен директор на Canadian Soccer Business.

Чрез подкрепата за развитието на футбола в Канада, Марк Нунан вижда и възможност за внасяне на повече забавление в развлекателната страна на спорта.

От своя страна мениджърът на TonyBet за Канада Алекс Хейг изрази своето задоволство, че утвърдена компания, като ръководената от него, получава признанието на едно от най-реномираните първенства.

Според него компанията ще се радва да приложи своите познания и експертиза, с които да подобри изживяването на феновете в една от най-бързо развиващите се лиги в Канада.

 

А какво е предимството за клиентите на TonyBet?

Компанията има изключителна репутация сред своите потребители а сделката само ще подсили влиянието им. Партньорството с най-високото ниво на спорта в страната определено е изключително позитивен знак към клиентите им, а рекламните права, които им се предоставят, заедно с широката зрителска аудитория определено се очаква да повишат интереса към TonyBet.

Сделката също така ще повиши и разпознаваемостта на марката на „северния“ пазар, давайки й едни гърди напред пред конкурентите от бранша.

 

 

Дейността на TonyBet

Компанията, чрез своята хазартна платформа, предлага изключителни възможности за залагане и забавление. Сред тях са залози на пазари като баскетбол, футбол, футбол, голф, UFC, тенис, волейбол, хандбал, ръгби, крикет, бадминтон и много други спортове.

Те обаче предлагат и една много нашумяваща категория – електронните спортове. Това определено ги разграничава от повечето от останалите конкуренти с лиценз, които към момента на написването на статията са 17.

За да успее да се открои от конкуренцията и да привлече клиенти в най-многолюдната провинция на Канада, TonyBet използва традициите на европейския футбол, както и подобреното и по-всеобхватно футболно предлагане.

От компанията признават, че от няколко години следят изкъсо пазара в Канада, както и iGaming сектора, разработвайки стратегическия си план за навлизането си там. От компанията ясно за очертали възможността за партньорство именно в областта на футбола, тъй като конкурентите им са концентрирали усилията си около баскетбола и хокея в страната.

От тук насетне за тях остава да заздравят връзките си там, както и да се насочат към други ниши, които са свързани с дейността на компанията. Показателно за значимостта на сделката е и това, че според данни на компанията, футболът заема 3-то място по сума на направените залози в страната.

 

Бъдещи планове за Канада и Северна Америка

В момента се изисква компанията просто да бъде прозорлива за възможностите, които произтичат от парньорството. Лигата обяви през изминалата година над 400 000 фенове, което е нов рекорд.

През октомври над 14 000 души гледаха финала на лигата, в който логото на компанията бе навсякъде.

През последните 7 години наблюдавахме ръст на привържениците на футбола, а прогнозите са, че тенденцията ще се запази през следващите 3-4 години. А какво ни очаква след само 2 години – през 2026 г. страната ще бъде домакин на мачове от Световното първенство.

Очакванията са, че то сериозно ще повиши фенската база, от което TonyBet само може да потърква ръце. Определено, това може да се окаже златна мина за компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *