Хороскоп

Хороскоп за 13 февруари: Сътрудничеството с хората около вас е много полезно

Луната е в Овен, а хармоничният й аспект с Меркурий изпълва днешния вторник с ентусиазъм и решителност. Насърчава ни да действаме смело и да следваме своите мечти и цели. Използвайте тази енергия, за да започнете нови начинания. Сътрудничеството с хората около вас е много полезно. Заложете на оригинални и иновативни идеи.


ОВЕН

Силна енергия

 

Ще се почувствате изпълнени с жизненост и енергия. Днес вие ще бъдете доста решителни и отговорни за всяка една задача, която вършите. Луната грее във вашия знак. Време е за начало, време е за тръгване с крачка напред. Ще почувствате силната енергия на деня още в сутрешните му часове.


ТЕЛЕЦ

Не бързайте

 

Не всичко днес ще върви по начина, който предварително сте предначертали. Денят е позитивен, благоприятен. Вие сте доста спокойни и мудни на моменти. Не усещате напрежението, което витае във въздуха. Не действайте. Все още е рано за нови начала и действия. Днес обърнете внимание на любовта в живота си.


БЛИЗНАЦИ

Не бийте на очи

 

В днешния ден се обърнете към хора, които могат да ви дадат съвет и да ви бъдат полезни с каквото и да било. Нека общуването днес бъде от полза за вас. Искате да заемете центъра на вниманието, но съветът ми е да не биете чак толкова на очи. Не се притеснявайте да питате за неща, които не знаете.


РАК

Повишение

 

Днес ще насочите фокуса си към своето лично благополучие. Използвайте деня, за да се погрижите за себе си и да се занимавате с дейности, които впоследствие ще имат и парична възвращаемост в бюджета ви. Мнозина от вас точно сега ще бъдат зарадвани с новина за повишение.


ЛЪВ

Днес е времето

 

Ще ви се случат промени, които не очаквате. Не грабнете ли възможностите в ръце, ще ги изпуснете и няма да има връщане назад. След това пак другите ще ви бъдат виновни, все някой друг ще опере пешкира за това, че вие не сте действали навреме. Затова ви давам знак – днес е времето.


ДЕВА

Детайли

 

Насочете вниманието си върху дребничките детайли на работното място, които всъщност изграждат вашата работа. Днес отстрани изглежда, сякаш си губите времето и отделяте много часове за дреболии, но тази инвестиция ще ви се отплати още до края на месеца, когато работата ви ще се окаже свършена перфектно.


ВЕЗНИ

Споделяйте с близките

 

Не се притеснявайте да говорите с близките си на всякакви теми. Те ще ви разберат най-добре и те са хората, които ще ви дадат най-полезния възможен съвет. Днес прекарайте повече време с тях и им дайте цялото си внимание. На работното място деловодната работа ще върви с особено голям успех.


СКОРПИОН

Възможности

 

Очаква ви вълнуващ ден, изпълнен с приятни изненади и възможности за просперитет и развитие. Използвайте енергията на вторника, за да се освободите от отрицателните емоции, да разсеете негативните мисли и да приемете положителните промени в живота си. Обърнете внимание на личностното си развитие. Купете си книга с такава тематика.


СТРЕЛЕЦ

Помогнете

 

В семейството ви има човек, който сега се нуждае от внимание и подкрепа. Не бягайте от разговор с него, а се опитайте да помогнете с открито сърце. На работното място е възможно да направите грешки, които са поправими и не са фатални. Не позволявайте на колегите да ви критикуват, че сте ги допуснали.


КОЗИРОГ

Не се натоварвайте

 

Опитайте се да избягате от стреса в днешния вторник. Не си слагайте на душата излишен тормоз за каквото и да било. Вашият фокус днес трябва да бъде върху личните ви задачи на работното място. Не помагайте, защото отново вашата работа ще изостане. Опитайте се да се приберете по-рано вкъщи или поне навреме за вечеря.


ВОДОЛЕЙ

Нов проект

 

Не е изключено да получите неочаквана новина от приятел, който не живее близо до вас. Вие не си общувате прекалено често и от известно време бяхте забравили един за друг. Е, днес интересите ви могат да се пресекат и да започнете един нов проект заедно. Пробвайте. Може би ще се получи нещо.


РИБИ

Направете разчет

 

Време е да направите своите сметки за месеца. Извадете тефтера, в който пишете приходите и разходите си, и вижте как стоят нещата с личните ви финанси към днешна дата. Ревизирайте приходите си и ако има нужда, потърсете нови източници на доходи, включително и нова работа.


Хороскоп за родените на 13.02. – Честит рожден ден!

Промените и новостите, с които ще се срещнете през следващата една година, са за добро. Планирайте добре своя бюджет, за да не изпитате парични трудности.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *