Общество

Организират благотворително шоу с Мая Бежанска в помощ на 4-годишно горнооряховче с детска церебрална парализа

МАЩАБНО БЛАГОТВОРИТЕЛНО СЪБИТИЕ ПОДГОТВЯ ГОРНООРЯХОВСКОТО ЖЕНСКО ДРУЖЕСТВО „СВ. МИНА“

Каузата на мероприятието е събиране на средства за лечение на 4-годишната Ани от железничарския град, която е родена с детска церебрална парализа и страда от епилепсия.

Проявата ще премине под надслов „Великият Гетсби“ и ще поднесе редица изненади и забавления за присъстващите.

Специален гост на тематичното шоу ще бъде актрисата Мая Бежанска. Организаторите канят любителите на джаза и кабарето да се включат, както и всички, които искат да помогнат на момиченцето.

„Очакваме ви елегантни и сияещи с тематичен тоалет, пера, перли, шапки, бляскави рокли, костюми, тиранти, папийонки, ръкавици. В навечерието на Сирни заговезни в духа на карнавалните традиции очаквайте незабравимо шоу с благотворителна цел“, приканват инициаторите.

Присъственият куверт е с цена 120 лв.

Организаторите споделят, че четиригодишната Ани е преминала през ноември 2023 г. интервенция на тазобедрените стави в Турция. След премахване на гипсовото корито детето ще се нуждае от засилени рехабилитации за дълъг период от време в южната ни съседка. Нужната сума за предстоящите възстановителни процедури е 20 000 лв.

„Нека да отворим сърцата си и да дадем възможност на Ани за един достоен и по-самостоятелен живот. Направете резервация телефон: 0878 392 813“, споделят от дружеството.

Събитието ще се проведе на 16 март от 19:00 ч. в атракцион „Калоянова крепост“.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *