Общество

Танц с кауза срещу рака на гърдата: Party in Pink™ Zumbathon® България обединява усилия с “Една от 8”

На 24-и февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България, международно признати зумба експерти и над 600 участници ще се съберат на едно място, за да предложат уникална тричасова програма. Вход – свободен!

 Този февруари Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали дансинга едновременно в 10 града в България и то за втора поредна година. В сътрудничество с фондация “Една от 8”, мащабният проект има за цел най-вече да окаже осезаемо въздействие в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността.

На 24 февруари 2024 г., 14:00 ч., Party in Pink™ Zumbathon® ще предложи зрелищна тричасова танцова програма, която ще се проведе едновременно в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и дори ще достигне до Прилеп в Северна Македония.

С очакваните над 600 ентусиазирани участници, събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Тазгодишното издание на Zumbathon® ще събере всички лицензирани инструктори по зумба в България на едно място. Майсторските класове, достъпни за всички, ще предоставят възможност на участниците да се включат в ободряващо танцово преживяване, водено както от местни таланти, така и от международно признати инструктори по зумба.

Party in Pink™ Zumbathon® България 2024 се провежда за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация “Една от 8”, която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Присъединете се към нас на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще превърне градовете в България в оживени танцови зони, пулсиращи в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да окажем трайно въздействие в борбата с рака на гърдата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *