Горещи новиниОбщество

Горнооряховчанка ще се бори за победа в предаването Hell’s Kitchen

29-ГОДИШНАТА ЦАРИНА ЦАНЕВА ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ВЛЕЗЕ В ШЕСТИЯ СЕЗОН НА ПОПУЛЯРНОТО ПРЕДАВАНЕТ Hell’s Kitchen. Нашенката ще се бори за победа през следващите три месеца в своеобразната кулинарна казарма на шеф Виктор Ангелов. Нейни съперници са 17 претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Царина е в отбора на неизвестните и още първата вечер с останалите дами в шоуто победи мъжкия тим.

По професия Царина е машинен оператор във военен завод. Още преди да завърши училище обаче се наложило да започне работа. В рамките на три години загубила трима от най-близките хора в семейството си и се сблъскала с тежки житейски изпитания. През 2012 г. станала сервитьорка и съчетавала смените в заведението с ученето. В последствие се хванала на втора работа в дискотека. В продължение на 7 години била управител на заведение, където натрупала и своя опит в кухня.

В телевизионната си визитка 29-годишната жена споделя, че най-силното й качество като кулинар е нейната дисциплина. Допълва, че държи много на хигиената и изпипването на детайлите.

„Готова съм да бъда будна денонощно и да уча рецептите. Нямам търпение да изживея всички емоции в предаването“, заяви тя в ефир.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *