Култура

В Куклен театър ВЕСЕЛ очакват „Таласъмът Тропалан“

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 24 февруари от 11.00 часа в читалище „Искра” в старата столица, театърът домакин покани приказни герои от света на приказките

Чудноватата история ще бъде разказана от куклениците от Драматично-кукления театър от Силистра.

„Таласъмът Тропалан“ е спектакъл от репертоара на силистренските актьори, които за пореден път ще очароват със своя талант търновските си почитатели.

Оригиналното режисьорско и сценографско решение, красивата музика и впечатляващата актьорска игра оформят визията на спектакъла. Постановката и драматизацията са на Съби Събев, сценографията и куклите – на Павлина Василева, а оригиналната музика – на Георги Гарчов. В спектакъла играят актьорите Елена Кешишева, Михаил Незалзов и Станислав Георгиев. Таласъмът Тропалан напуска гората в търсене на нови предизвикателства и се настанява в царския палат. А приказката завършва щастливо – със сватба!

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ във Велико Търново. За допълнителна информация – 0878 790 549.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *