Хороскоп

Понеделник – ден за поука от стари грешки

Дневен хороскоп за 26 февруари от астролога на „Борба“ Тодор Емилов Тео

 Движението на Луната в Дева и напрегнатият й аспект с Нептун изискват да направим анализа сами за себе си, да си изготвим изводи от старите си грешки, за да не ги допускаме повече в бъдеще. Спазвайте стриктно сроковете си и направете проверка още веднъж дали не сте пропуснали нещо с изтичащ термин.


ОВЕН

Равносметка

 В понеделник си давате сметка за огромна част от проблемите, които имате на главата си. Важно е да си направите вътрешния анализ и да съзрете причините за грешките в себе си. На работното място денят предупреждава да сте много внимателни с колегите, особено с най-новите. В личен план денят ще е хармоничен, ако не общувате с много хора.


ТЕЛЕЦ

Не теглете кредити

 В понеделник се радвате на завидна стабилност, към която се стремяхте в последните два-три дни. Отново обаче не свързвам стабилността с финансовото ви състояние, защото и днес е възможно да изхарчите пари за нещо, което ви е ненужно. Не вземайте пари назаем, не теглете кредити и не изкарвайте негативното си настроение върху всички наоколо.


БЛИЗНАЦИ

Назадничави сте

 В понеделник мисленето ви е закостеняло и това е причината за най-големите ви проблеми. Не сте съгласни да се съобразите с порядките на времето, в което живеете и можете да очаквате разочарования от този факт. На работното място промените никак не ви харесват, въпреки че те са за ваше добро и след време ще сте благодарни.


РАК

Промени

 В понеделник представителите на Рак са офертирани от великолепни промени в служебния живот. В бизнеса имате шанс да проявите оригиналност и да спечелите симпатиите на обществено значима личност. За съжаление, този успех, макар и малък, ще се отрази негативно на личния живот, където днес е насочено най-голямото напрежение в прогнозата.


ЛЪВ

Успявате с парите

 В понеделник ще ви расте самочувствието. Доброто ви настроение се подклажда от успехите, които денят ви е заложил във финансов аспект. Внимавайте, редом с доброто идва и лошото – сблъсък с негативизма на хора от най-близкото ви обкръжение, завист и нечисти помисли, от които трябва да се предпазвате.


ДЕВА

Не говорете за пари

 На Девите им предстои един доста успешен служебен понеделник, но въпреки това те трябва да се предпазват от хлъзгави и ненавременни примамливи предложения с финансов характер. Избягвайте да говорите за пари, дори и да сте на делова среща. Дори да ви се налага да уговаряте и плащате предстояща почивка, също го отложете.


ВЕЗНИ

Скъсайте контакти

 Не губете време да се оправдавате пред ръководителите и екипа, с който работите, във връзка със стари търкания и кавги. Направете си равносметката и отстранете от живота си онези хора, които са с нечисти помисли. В понеделник някой ще се опита да ви смачка самочувствието и това ще бъде човек от близкото обкръжение.


СКОРПИОН

Губите си времето

 В понеделник сте много нервни, което ще се отрази зле върху взаимоотношенията. Денят е благоприятен, но ще го пропилеете, ровейки се в чуждата работа и търсейки нечии кусури. Въобще не си заслужава да се занимавате с това. По-добре се съсредоточете в личната си работа и чрез действията си привлечете вниманието на хората върху себе си.


СТРЕЛЕЦ

Промени в дома

 Повечето Стрелци ще изживеят прекрасен ден и на работното място, и вкъщи. Разбира се, не липсват и предупреждения в прогнозата. Те са свързани със склонността към нови запознанства и нови контакти. Днес това е противопоказно. Можете да направите разместване вкъщи, както и ремонт. Той ще ви се отрази добре.


КОЗИРОГ

Държите старото

Днес бъдете готови за внезапни промени, които ще ви се случат независимо дали сте активни, или пасивни. Можете да изберете правилната посока и да насочите усилията си спрямо нея. Днес сте интуитивни. Но напрежение също присъства в прогнозата. То е продиктувано от нежеланието ви да се разделите със старото на прага на новото.


ВОДОЛЕЙ

Планирайте

Понеделник ще бъде благоприятен ден за Водолеите, но е нужно да са малко по-последователни в действията си, да планират деня си още от сутринта и да не пропускат нито една възможност. Напрежение присъства и в тяхната прогноза. То е продиктувано от желанието им да контактуват с много хора и на всяка цена.


РИБИ

Ново начало в любовта

В понеделник Рибите се намират в прекрасна позиция както на работното място, така и в личен план. Служебният ден ще бъде хармоничен въпреки малките финансови разочарования. Ще получите пари, но не толкова, колкото очаквахте. В любовта и личния живот може да настъпи едно мащабно раздвижване, в което е хубаво вие да сте инициаторите.


Хороскоп за родените на 26.02. – Честит рожден ден!

Късметът ще бъде с вас през следващите дванайсет месеца, но внимавайте да не поемете прекалено голяма хапка за вашите уста. Преценявайте добре силите си, когато трябва да предприемете нещо важно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *