Горещи новиниКрими

Камион помля кола във Велико Търново

Камион помете кола във Велико Търново. Инцидентът се е случил около 14 часа в понеделник на улица „Магистрална“, която е част от главен път София-Варна.

Ударили са се лек автомобил и тежкотоварен. Колата е излизала от улицата на жп гарата в града, а камионът се е движил по главния път. Вероятно лекият автомобил е отнел предимството на тежкотоварния. По първоначални данни е пострадал шофьорът на колата. Откаран е за преглед в Спешна помощ.

Движението бе спряно. Обходният маршрут за леките коли бе през Арбанаси, Горна Оряховица и Лясковец. Тежкотоварните изчакваха на място. Образува се километрична опашка от возила.

Веселина АНГЕЛОВА

3 thoughts on “Камион помля кола във Велико Търново

  • „Журналистката“ явно няма книжка, а ако има трябва да и бъде отнета. A rедактори няма ли в този вестник?

    Отговор
  • Колата е излизала от улицата на жп гарата в града, а камионът се е движил по главния път. Вероятно тежкотоварният автомобил е отнел предимството на лекия….ко ко

    Отговор
  • Истината е, че тая мантинела там е много лоша идея. Съществува единствено, за да може Технополис да има директен вход и изход към главния път. И при всеки инцидент в платното с една лента става задръстване. Преди като нямаше мантинела беше много по-добре, но трябва да се измислят ненужни съоръжения.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *