Общество

Отменя се плануваното нарушено водоподаване на Велико Търново

„ВиК Йовковци“ ООД, гр. Велико Търново уведомява своите абонати, че плануваното нарушено водоподаване за 29.02.2024г (Четвъртък) от 8:00ч. до 24:00ч. в гр. Велико Търново ,с. Леденик, с. Шемшево, с. Пушево, с. Момин сбор, с. Балван, с. Ново село, с. Самоводене, с. Ветринци и с. Малки Чифлик се отменя.

5 thoughts on “Отменя се плануваното нарушено водоподаване на Велико Търново

 • Има ли авария или няма? Да обявиш, че има авария на централен водопровод и да я отмениш, си е пълна простащина и некадърност.

  Отговор
 • Какви обезщетения ще изплати ВиК на потребителите за причиненото неудобство от фалшивите новини?

  Отговор
 • Как се 👉ОТМЕНЯ->ПЛАНУВАНО->НАРУШЕНО->водоподаване👈?!?Сега,това авария ли е или не?!? Или да накараме хората да пълнят легени,кофи,туби….да напраскат 3-5 кубика отгоре,щото цената видиш ли е „най-ниската“ в България и да изкараме бонуси за 3-ти Март на ВиК ! Те хората са простаци,след празника пак ще ги „опънем“ да си пълнят легените….👉Пълна подигравка с хората от страна на Община и ВиК👈 !!!

  Отговор
 • За пореден път Даниел Панов, като кмет на В.Търново, ведно с ръководството на ВиК „Йовковци“, доказаха безумната си некадърност, като излъгаха гражданите на В.Търново и селата около Общината, че на 29.02.2024 г. в интервала от 8.00 ч. до 24.00 ч. водоподаването ще бъде спряно поради крупна авария!!!!???Така като лапни шарани, гражданите на посочените райони си напълниха по 100 -150 л. вода за резерв, а водоподаването не бе спряно, а отменено???Такава нагла лъжа и то произнесена публично чрез медиите, интернет и т.н. от години в нашата област не е правена!Питам се кой спечели от тази лъжа????ВиК Йовковци – по безпорен начин!!!Кмета Панов – също по безпорен начин? Водното дружество, вместо загуби реализира за един ден хиляди лв.приходи от гражданите запасили се с вода, свързана с фалшивата обява за ремонта, а кмета си спечели само омраза, обиди, а може би и облаги, кой знае????Е спечели и факта, че успя публично да докаже некадърността си да управлява населението на един исторически град???Затова той заслужава да си отиде от управлението на гр.В.Търново не с благодарностти, а оплют и охрачен за тези му лъжливи заслуги?????

  Отговор
 • Вероятно метео прогнозата не е благоприятна за извършване на ремонта, но трябва да се информират по подробно абонатите, както и да се спре надписването на сметките и да се се контактува с всеки потребител.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *