Спорт

14- годишните етърки подариха златен медал на кмета Даниел Панов

Кметът на Община Велико Търново д-р инж. Даниел Панов прие 14-годишните девойки на ХК „Етър-64“, които спечелиха Купата на България. Възпитаничките на треньорката Миглена Христова завоюваха безапелационно отличието неотдавна на финалите в Бяла.

„Пожелах на „виолетовите“ надежди все така умело да съчетават училището с тренировките и спорта, да защитават името на „Етър-64“ и да носят още много успехи на великотърновския хандбал – и на национално, и на международни ниво, с които да ни радват.

Заедно с президента на клуба Атанас Атанасов обсъдихме предстоящото честване тази есен на 60 г. от основаването на ХК „Етър-64“ и 55 г. непрестанно присъствие в „А“ група, белязано с много шампионски титли“, написа на страницата си в социалната мрежа кметът Даниел Панов.

От своя страна девойките подариха на градоначалника златен медал от турнира за Купата и го поканиха на държавните финали за титлата, които ще се проведат на 27-30 юни във Велико Търново. В края на август пък ще пътуват за Смедерево (Сърбия), откъдето също се надяват да се върнат с купата за първото място.

Обсъдено бе и предстоящото честване тази есен на 60 г. от основаването на ХК „Етър-64“ и 55 г. непрекъснато присъствие в „А“ група.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *