Горна ОряховицаОбщество

Община Горна Оряховица подновява радиопредаването си

От 26 март излъчването тръгва в ефира на Общинско радио Велико Търново, на честота 98 MHz.

Възстановява се общинското радиопредаване на Горна Оряховица. Сигналът на медията покрива отлично територията на горнооряховския регион, където и сега програмата е често слушана.

Занапред на 98 FM, времето от 16:00 до 17:00 часа всеки делничен ден ще е запазено за събития от цялостния обществен живот в Горна Оряховица и населените места.

Профилът на общинското радиопредаване ще е политематичен

и ще включва новини от общината, полезна информация, репортажи, интервюта по актуални теми с различни събеседници. По този начин гражданите ще бъдат информирани какво се случва в тяхното населено място – там където те живеят и работят.

Редактор на общинското радиопредаване ще бъде Ренета Петрова, която е с 24-годишен стаж в електронните и печатни медии, както и в областта на връзките с обществеността.

Желанието на общинското ръководство е да се използва потенциала на радиопредаването и да откликне на желанието на много горнооряховчани да се поднови спряното миналата година радиоизлъчване.

Това е и още една от мерките, които Община Горна Оряховица прилага за прозрачност и достоверност на информацията.

От 26 март жителите на общината ще знаят, че на 98 FM има ефирно време, в което се обръща внимание както на проблемите, така и на радостните моменти от ежедневието.

Предаването може да се слуша и онлайн през сайта на Общинско радио Велико Търново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *