Водещи новиниИкономика

Великотърновският търговски парк нараства и влиза в Топ 3 на България

Правят и нова улица, която ще е и връзката с бъдещата болница „Сърце и мозък“

Над 6 дка допълнителна търговска площ превръщат Великотърновския търговски парк в един от най-големите у нас. До края на годината ще трае строителството на последния  етап от оформянето на ритейл парка Велико Търново, като с приключването му той ще е в топ 3 на ритейл парковете в България.

Допълнителната територия е  микс от водещи български и международни компании, като „Практикер“, „Техномаркет“ , „Декатлон“, „Юск“, „Бурлекс“, „Кик“, „Мания“, „Комсед“ , „Сиела“, „ДМ“, „Макдоналдс“, които се простират на площ от над 29 дка , като към тях ще се прибавят  и още 6 дка с обекти  за мода, спорт, обувки, голям зоокът и зона за развлечение, разбра „Борба“.

Паралелно с това върви и изграждането на нова улица, която ще отвежда към складовете за търговия на едро и бъдещата болница „Сърце и мозък“, която ще се прави в района. Над здравното заведение пък ще се изгради комплекс от жилища , който ще има пешеходна и автомобилна връзка с ритейл парка.

Собствениците на „Ритейл парк Велико Търново“, сред които личат имената на предприемачите Красимир Гърдев и Радослав Владев, вече получиха сертификат за инвеститор Клас „А“, заради вложението си в старата столица.

Стилян НАЙДЕНОВ

5 thoughts on “Великотърновският търговски парк нараства и влиза в Топ 3 на България

 • Стилиян Найденов пак е получил парички щом чак имената на собствениците пише.

  Отговор
  • Не парички. Една почерпка и потупване по рамото стигат.

   Отговор
 • Чак пък в Топ 3.
  Те да вземат да оправят „лилавото нищо“ което минава над пътя София – Варна,така че да се ползва от майки с колички и инвалиди, та тогава обеснявайте на хората, кое е Топ.
  Аман да строят никому ненужни съоръжения.Аман от българската простотия и показност….

  Отговор
 • Браво ще имаме бърз път към Сърце и смърт, а от там към гробищата.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *