У нас

Севлиево ще бъде домакин на кръг от републиканския шампионат по мотокрос

Севлиево и мотополигон „Горна Росица“ ще бъдат домакини на кръг от републиканския шампионат по мотокрос на 20 и 21 април, съобщават от Община Севлиево.

Републиканският шампионат по мотокрос на България ще се проведе в 10 кръга, като през април ще са стартовете в Поморие на 6 и 7 април и Севлиево на 20-21 април. Grand Prix Sevlievo, също е и кръг от Европейския шампионат ЕМХ65/ЕМХ85. През май предстои надпреварата в Левски на мотополигон „Козар Белене“ в Козар Белене на 11 и 12 май, а през юни – дебют в шампионата на мотополигон „Хасково“ Мотополигон гр. Хасково на 15 и 16 юни и нов старт на мотополигон „Горна Росица“ на 22 и 23 юни.

След лятната пауза състезанията ще бъдат подновени през септември със старт край Кортен на мотополигон „Докса баир“ Докса Баир на 7 и 8 септември, заедно с Балканския шампионат, както и край Перник на мотополигон „М6 Перник“ село Големо Бучино на 21 и 22 септември.

За месец октомври са предвидени надпреварите край Самоков на мотополигон „Ридо“ Ридо гр. Самоков на 5 и 6 октомври и на мотополигон „Горна Росица“ на 19 и 20 октомври заедно с отборната Купа на България по мотокрос.

Републиканският шампионат ще приключи на 2 и 3 ноември край Айтос на мотополигон „Айтос“, допълват от Община Севлиево.

БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *