Горещи новиниОбразование

СУ „Ангел Каралийчев“ в Стражица отбеляза празника си, в училището се обучават бъдещите хлебари, сладкари и IT специалисти

С тържествена програма на 29 март СУ „Ангел Каралийчев“ в Стражица  отбеляза празника си. Официални гости бяха кмета на Община Стражица  Йордан Цонев, председателя на Общинския съвет Илиян Маринов и директори на училища в община Стражица.

В СУ „Ангел Каралийчев“ се обучават ученици в профилирано обучение с интензивно изучаване на английски език, профил „Софтуерни и хардуерни науки“, както и паралелки в професионално образование с придобиване на трета степен на професионална квалификация, специалност „Производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия“ и втора степен на професионална квалификация, специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки“ и „Производство на хляб и хлебни изделия“. За тяхното качествено образование се грижат високо образовани учители с хуманитарно и техническо образование, начело с директорката инж. Катя Петрова.

Тазгодишното издание на Празника беше под знака на музиката и пренесе цялото училище в разнообразни хоризонти на изкуството и веселието.

С умиление и сърдечни овации бяха възнаградени за участието си най-малките таланти от ОДЗ „Ангел Каралийчев“, които отправиха своя поздрав към каките и батковците. Днес повече от всякога училищната общност е обединена от благородната мисия с всеотдайност и упоритост да гради своя авторитет и да върви напред, утвърждавайки се като методически център с една обща цел – да предостави на възпитаниците си добро образование, да вдъхва увереност и сила на своите възпитаници за светло бъдеще. Ръководството на училището връчи грамоти и награди на отличилите се ученици за достойно им представяне на областните олимпиади и национални конкурси през тази учебна година.

Така с много настроение, емоции и истинско вълнение за децата, учителите и гостите бе отбелязан Празникът на СУ „Ангел Каралийчев“, за едно весело  начало на пролетната ваканция.

Ана Райковска

One thought on “СУ „Ангел Каралийчев“ в Стражица отбеляза празника си, в училището се обучават бъдещите хлебари, сладкари и IT специалисти

  • УЖ ПЪК, ВЪОБЩЕ УЧИТЕЛИТЕ НЕХАЯТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ, АКО МОЖЕ ДА НЯМА УЧЕНИЦИ И САМО ЗАПЛАТИ ДА ВЗЕМАТ

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *