Горещи новиниЗдраве

В козметичен център „Beauty” заработи първият в България апарат за лазерна епилация Alma Soprano Titanium Special Edition

 Най-новото поколение платформа за лазерна епилация Alma Soprano Titanium Special Edition вече е на разположение на клиентите на козметичен център „Beauty”  във Велико Търново.

Уредът е революция в премахването на нежеланото окосмяване и гарантира несравними резултати.

Апаратът комбинира едновременно трите най-ефективни дължини на вълната (Alexandrite 755 nm, Diode 810 nm, Nd:Yag 1064 nm) в един накрайник, осигурявайки насочване към различни дълбочини в тъканите и таргетиране на различни структури на космения фоликул.

Постоянно охлаждащата система осигурява максимален комфорт и безопасност по време на процедурите.

Лазерната епилация със Soprano Titanium е подходяща за всички фототипове, дори и кожа с тен, както и за всяка зона на тялото, включително труднодостъпни и деликатни области, като уши, врат и интим.

Alma lasers е глобален лидер и иноватор в областта на лазерните, светлиннобазирани, радиочестотни и ултразвукови решения за естетичните и хирургичните пазари.

След процедура клиентите спокойно могат да се върнат към обичайното си ежедневие, а самите сесии са кратки – не повече от половин час.

Те преминават без болка и без какъвто и да е дискомфорт.

За сметка на това резултатите са дълготрайни и изключително ефективни.

Клиентите на козметичен център „Beauty” ще могат да се погрижат и за визията си с първия в света, одобрен от FDA, радиочестотен микронидлинг SylfirmX .

Апаратът  подмладява, стяга, лифтира и се бори с редица несъвършенства по кожата на лицето

Той е изключително ефективен за справяне с пигментации, бръчки, розацея, мелазма, акне, белези и стрии.

SYLFIRM X използва биполярни неизолирани микро иглени електроди за покриване на всички дермални слоеве с равномерно електрическо поле и максимизиране на резултата от лечението специално за съдови пигментация по време на режимите на импулсна вълна (PW) и подмладяване на кожата по време на Режими на непрекъсната вълна (CW).

Комбинацията от пулсиращи вълни и “Na” ефект в платформата Sylfirm X осигурява селективна коагулация, използваща биполярни неизолирани златни игли за третиране на увредени кожни клетки, без да се нарушава цялостното здраве на кожата.

Процедурите са максимално инвазивни и нямат никакви странични ефекти.

Възстановителният период е само два дни, а резултатите са забележителни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *