Хороскоп

В понеделник обърнете внимание на взаимоотношенията, не се напрягайте прекалено

Дневен хороскоп за понеделник, 15 април. Луната е в Рак и е в хармонични аспекти с Марс и Сатурн. Подобрете хармонията във взаимоотношенията си. Не се насилвайте със задачи, които не сте в състояние да свършите днес. Отделете деня за преосмисляне на грешки. Не напрягайте съзнанието си прекалено.


ОВЕН

Не поставяйте начало

 Превръщате деня си в намръщен и необичайно противоречив, като сами се забърквате в неблагоприятни за вас обстоятелства. Стойте настрана от опасностите и не предприемайте рискови начинания. Така ще се предпазите от лошите изходи, които ви дебнат при поставяне на всяко едно ново начало.


ТЕЛЕЦ

Неувереност

 Очаква ви важна среща, към която подхождате с известен страх. Не сте сигурни в успеха си при провеждането на разговори от делови или личен характер. Липсва ви стабилност и увереност. Днес не е най-благоприятният момент да резервирате билети за лятната си почивка, защото може да се окажете разочаровани.


БЛИЗНАЦИ

Не подписвайте

 Не спирате да желаете приходи и тъкмо днешният ден може да се окаже доста костелив относно бъдещите ви финансови намерения. Дори и някой да ви предлага договор, отхвърлете го. Не си позволявайте да поставяте подписа си върху документи, касаещи вашата материална стабилност в бъдеще. Ще загубите много.


РАК

Противоречия и проблеми

 Денят е подвластен на противоречия и обрати. Точно сега не е най-подходящият момент да проявявате своите капризи. Имате нужда от усамотение, за да направите своя вътрешен анализ. Не предприемайте действия и не поемайте ангажименти. Няма да можете да се справите така както се очаква от вас.


ЛЪВ

Търсете разбирателство

 Опитайте да подобрите взаимоотношенията с хората около себе си. Днес е от особено важно значение да сте в разбирателство с целия свят. Това ви дава увереност, а и немалка подкрепа от страна на приятелите и близките. Не стартирайте никакви нови начала по бизнес. Там възможностите са замразени за около две седмици.


ДЕВА

Овладейте гнева

 В понеделник сте избухливи и все недоволни от това, което постигате. Това е така, защото започвате седмица на застой. Седмица, в която е по-добре да се обърнете през рамо и да погледнете пропуските, които все ви дърпат назад. В личните взаимоотношения ще постигнете хармония, ако премълчавате и овладеете гнева си.


ВЕЗНИ

В застой

 Имате сериозни идеи за реализация през тази работна седмица, но обстоятелствата са далеч по-различни от очакваното. Днес сте в застой и трудно намирате поле за изява. Мудни сте и често губите интерес от работата си. Заемете се с неотложните задачи и оставете за друг ден новите начинания.


СКОРПИОН

За добро е

 Очаква ви напрегнат старт на новата работна седмица. Готови сте да поемете нов ангажимент в службата или да тръгнете на път, но внезапно възникнали пречки в дома възпрепятстват това начинание. Не се ядосвайте, всяко зло е за добро. Ще се убедите, че е било по-добре да не предприемате подобни инициативи.


СТРЕЛЕЦ

Застоят ви пречи

 Критиката, която ще приемете отстрани за своите действия днес, е градивна. Налага се да я осмислите и преглътнете. Очаква ви натоварена работна седмица, в която сякаш вие сте в застой. Задачите се трупат една след друга, но не сте в състояние да ги отхвърлите. Стегнете се, защото неуспехът ви следва по петите.


КОЗИРОГ

Бъдете внимателни

 И днес е добре да бъдете внимателни в начинанията по бизнес. Някой от известно време се опитва да ласкае егото ви чрез комплименти. Вероятно иска да спечели доверието ви и да контролира вашите мисли и желания. Не предприемайте нови инициативи на работното място. Хармонизирайте взаимоотношенията вкъщи.


ВОДОЛЕЙ

Погледнете назад

 Очаквайте обрат във всяко действие и начинание, което предприемате. Днес не сте в състояние да вземате важни решения. Намирате се в сериозен застой. Имате нужда да погледнете назад и да осъзнаете грешките си. Избягвайте да давате съвети на околните. Спортувайте, имате нужда от движение на чист въздух.


РИБИ

Спирачки

 Много от плановете ви се налага да бъдат замразени за няколко седмици. Ще разберете за предложение, което ви радва, но и него е важно да приемете в средата на май, а не точно сега. Като цяло, днешният ден ви дава надежда, но и доста спирачки. Въпреки всичко, не губете доброто си настроение и позитивна нагласа.


Хороскоп за родените на 15.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година се лишете от желанието си да започвате нещо ново и да стартирате дейности. По-добре се обърнете назад и погледнете онова, което сте изградили и постигнали до момента.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *