Хороскоп

Хороскоп за 16 април: Време е да изложите пред другите своите мисли и желания

Луната преминава от Рак в Лъв и е в опозиция с Плутон. Подгответе се за напрегнат и доста активен вторник. Време е да изложите пред другите своите мисли и желания. Да се борите за принципите си и да разкажете какво точно искате да се промени във взаимоотношенията ви, за да продължите напред.


ОВЕН

Леко забавяне

 

Важно е да спазвате принципите, които сами сте наложили в живота си. Дори и да чувствате известно спиране или някои препъни-камъни в плановете си, сега не е времето да се отчайвате. Останете с позитивна нагласа. Възможно е да се натъкнете на интересни познанства, които да ви разведрят и облагородят.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-решителни

 

Чувствате се объркани от ситуациите, в които попадате през днешния ден. Не ви липсва късмет, но не го използвате рационално. На мнение сте, че някой ви противодейства. Бъдете една идея по-самоуверени, когато говорите за работа или бизнес. Днес отсрещната страна иска да види решителност у вас.


БЛИЗНАЦИ

Не ви разбират

 

Във вторник настроението ви е добро въпреки липсата на реални шансове за изява. Сякаш средата, в която сте попаднали, не е вашата. Сякаш хората не ви възприемат като такива, за каквито се представяте. Обърнете внимание на личния си живот и хармонията във взаимоотношенията си с половинката.


РАК

Спестете си кавгите

 

Днес сте доста неорганизирани. Липсва ви желание за работа. Сякаш нещо е стопирало страстта да експериментирате. Хармонизирайте взаимоотношенията с хората около вас. В никакъв случай не влизайте в конфликти, защото те могат сериозно да навредят на емоциите и самочувствието ви.


ЛЪВ

Не подписвайте

 

Очаква ви пореден напрегнат ден. Във ваши ръце е шансът да омиротворите обстановката около себе си. Анализирайте поведението на хората, с които общувате, но не им правете забележки. Просто си направете преценката сами за себе си. Не поемайте финансови отговорности и не подписвайте договори.


ДЕВА

Енергични сте

 

Опитайте да продължите напред без предразсъдъци. Имате нужда да вършите нещо. Да сте ангажирани и по този начин да премине денят ви. Заемете се с рутинните си задачи и с неотложните ангажименти. Не стартирайте нови инициативи, защото могат да се окажат нож с две остриета заради ретроградното движение на Меркурий.


ВЕЗНИ

Приемете съвети

 

Овладейте гнева, който ви кара да изричате негативни слова и да действате прибързано. Прекалено импулсивно вземате решения, които са с дългосрочен характер. Това може да ви коства бъдещи загуби. Не пренебрегвайте съветите на приятели, които към днешна дата са особено полезни за вас.


СКОРПИОН

Починете си

 

Очаква ви напрегнат вторник. По-добре отложете важните ангажименти и не се залавяйте с нови задачи. Точно сега не е подходящият момент да стартирате нови начала. Мислите ви са блокирали и имате нужда от почивка, за да ги освежите. Това е и причината към този момент да ви липсват нови и свежи идеи в главата.


СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте

 

Все още сте в лошо настроение заради това, че вчера не всичко вървеше по предварителния ви план. Отложете важните ангажименти за друг ден. Днес не поемайте задачи. Избягвайте да доверявате мислите и чувствата си на колегите и хората в близкото си обкръжение. Ще бъдете подведени и измамени, ако им споделите тайна.


КОЗИРОГ

Стегнете се

 

Във вторник имате шансове да се справите с мудността и застоя, които ви бяха обсебили в последните няколко дни. Стартирайте деня си с ясен план какво точно искате да свършите. Придържайте се към него, колкото и извънредни ситуации да ви се случват. Не се отпускайте, за да не повторите драмите от вчерашния ден.


ВОДОЛЕЙ

Завършете плана си

 

Действате по задачите, които са включени в предварителния ви план. Не поглеждате настрани и не предприемайте нищо непредвидено. Прави сте, защото в непредвидените ангажименти ще допуснете непоправими грешки. Обърнете повече внимание на семейството и половинката си.


РИБИ

Не споделяйте

 

Прекалено забързани сте. Стремите се да спечелите симпатиите на много хора около себе си. В състояние сте да провалите своя ден, само за да се харесате на някого. Избягвайте да споделяте за дългосрочните си планове. Не споделяйте и за проблемите в семейството на хора извън дома си.


Хороскоп за родените на 16.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година избягвайте да се измъчвате за неща, които не сте в състояние да промените. Приемете случващото се. Каквото трябва да стане, то ще стане. Наслаждавайте се на живота.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *