Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 19-21 април

Петък и събота изискват ред, организация, ангажименти, в неделя можем да изгладим взаимоотношения

 

В петък Луната е в Дева и е в опозиция със Сатурн. Засилва се чувството за ограничение и повишение на отговорностите. Възможно е да се заемем с нови ангажименти, които искат своето време и внимание. Ако ви се налага да подписвате договор, направете го в дните след 25 април. В събота Луната насочва вниманието ни към детайлите, реда и организацията. Възможно е да искаме да наложим мнението и решенията си на всяка цена, без да приемем гледната точка на близките ни. Съветът днес е да си служим със спокойствие и да имаме разбирателство. Неделя е ден за възстановяване и балансиране. Луната преминава от аналитичния знак Дева към хармоничния Везни, като ни насърчава да обърнем внимание на взаимоотношенията си. Нека споделим онова, което ни мъчи и тревожи, нека потърсим съвет за проблемите си. Днес можем поправим казани думи накриво и извършени неправилно дела.


ОВЕН

Не хабете нерви

 

19 април. Ще изразходите много време и усилия, за да завършите една започната задача докрай. Резултатите обаче няма да ви удовлетворят. Денят не е сред най-успешните от седмицата и от вас се иска да приемете нещата такива, каквито са. В противен случай ще се ядосвате напразно.

20 април. В събота обърнете повече внимание на здравето си, на външния си вид и подобрете своето самочувствие. Избягвайте поемането на рискове и залагайте на сигурните действия. Можете да посетите фитнеса или групови спортни занимания.

21 април. Неделя е благоприятен ден за отдих и забавления с близките. Настроението ви е отлично. Зареждате се емоционално. Занимавайте се с неща, които ви правят щастливи. Имате нужда от това.


ТЕЛЕЦ

Започвате ремонт

 

19 април. Съсредоточете се върху здравето си и наблегнете на балансираното хранене, особено в настоящото променливо време, което носи вирусни заболявания, а имунитетът ви е нисък. Не се претоварвайте с много работа, както и не оставайте до късно да работите тази вечер.

20 април. Днес ще се концентрирате върху интериора в дома си, като искате да промените нещо там. Възможно е да започнете кратък ремонт. Това определено няма да е нещо голямо и мащабно като проект, но ще разведри атмосферата и ще внесе кислород вкъщи.

21 април. Прекарайте неделята в уютна обстановка. Чувствайте се прекрасно вкъщи, насладете се на почистването и ремонта, който направихте или започнахте вчера. Откажете излизания с приятели, ако не ви се иска да го правите. Може би почивката ще ви дойде по-добре.


БЛИЗНАЦИ

Осъзнайте грешките

 

19 април. Ще ви се наложи да поработите повече върху своя характер и върху чертите, които дразнят другите хора. Не че ще имате голям успех в промяната на своята същност днес, но е добре да осъзнаете, че има и моменти, в които не много хора могат да ви понасят.

20 април. Ще бъдете доста заядливи в семейната сфера. Възможно е да предизвикате някои конфликти, които могат да бъдат избегнати с повече спокойствие и приемане мнението на другия. Останете си вкъщи. Не пътувайте.

21 април. Днес ще сте настроени творчески. Вече не сте чак толкова заядливи и е подходящ момент да покажете, че сте осъзнали грешките си. Вкарайте ред във взаимоотношенията си.


РАК

Грижа за по-възрастните

 

19 април. Не е изключено днес да ви се наложи да се погрижите за свои по-възрастни роднини или близки, които няма на кого да се опрат в труден за тях момент. Подайте ръка и свършете това, което е по силите ви. Вечерта поканете гости вкъщи. Ще си прекарате чудесно.

20 април. Възможно е да ви отегчат контактите с близките и роднините, с които прекарвате всеки един свой уикенд. Не е изключено сега да пожелаете да попътувате, да търсите връзки и разнообразие. Това е вашият шанс да вложите нещо ново в ежедневието си.

21 април. И в неделя вие ще сте грижовни, заинтригувани за живота на своите по-възрастни роднини. Добре е да ги посетите или да ги поканите на обяд вкъщи. Денят е чудесен и ви дарява силна енергия.


ЛЪВ

Внимавайте с разходите

 

19 април. Ще се занимаете с определени инвестиции, които всъщност няма да ви удовлетворят напълно и няма да оправдаят очакванията ви. Ако имате го-голям кредит в досието си, възможно е да научите за повишение на лихвения му процент и оттам – във вноската.

20 април. В неделя бъдете по-внимателни с бюджета си. Бъдете стриктни при структурирането на разходите си, особено онези, които са извън режийните и невинаги можете да предвидите. Днес сте в добро настроение.

21 април. Използвайте деня за творчество и креативност. Ще искате да създадете нещо ново в живота си, ще пожелаете да сътворите някакви промени. Денят е чудесен за хората, занимаващи се с изкуство и култура.


ДЕВА

Планирате празниците

 

19 април. Ще планирате повечето си задачи по най-перфектния начин днес. Имате нужда да уредите въпроси, които са останали висящи във времето. Денят е прекрасен за всякакви ангажименти, свързани с организиране, уреждане и планиране на определени събития. Започва нов период за вас.

20 април. В събота ще бъдете прекалено самокритични. Имате навика да се подценявате в обикновеното си ежедневие, но днес прекалявате с критичността към своите действие и може би това ще ви донесе сериозна липса на елементарно самочувствие.

21 април. Неделята ще прекарате по-скоро в процес на планиране. Вашите близки ще ви видят с тефтерче и химикал в ръка, планирайки менюто за предстоящите майски празници. Вие знаете, че е добре да ги подготвите по-отрано, за да можете да изпипате всеки детайл.


ВЕЗНИ

Време с близките

 

19 април. Добре е да обърнете повече внимание на личния си живот. Може би в последно време работата ви се е оказала по-обсебваща от обикновено и това е навредило на взаимоотношенията ви вкъщи. Е, сега е времето да отдадете нужното внимание на близките и половинката.

20 април. Дори и да ви се наложи да поработите днес, гледайте да е за малко и в часовете, в които не споделяте много време с половинката. Днешният ден иска от вас да сте повече време заедно със семейството си. Работата може и да почака. А и денят е почивен.

21 април. Днес самите вие ще насърчавате близките си да бъдат в добри взаимоотношения, да си простят и да продължат напред ведро и с усмивка. Щастливи сте, когато всички около вас са спокойни и доволни. Днес ще го постигнете.


СКОРПИОН

Владейте нервите

 

19 април. Вашите дълбоки емоции напоследък са провокирани от хиляди фактори. Сякаш всичко, което не се случва по ваш идеал и по ваше желание, ви дразни. Насъбирате агресия в душата си и само чакате момент, в който да я отприщите. Днес овладейте нервите.

20 април. В събота искате да поговорите с близките си и семейството за предстоящи промени, които имате намерение да направите в живота си. Денят е благоприятен за поставяне на цели и изясняване на взаимоотношения.

21 април. Погрижете се за емоционалното си здраве, като изключите всички мисли от съзнанието си, които ви измъчват, натъжават и натежават на психиката. Вие знаете как да го сторите. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир. Днес не се претоварвайте с къщна работа.


СТРЕЛЕЦ

Ново обучение

 

19 април. Не е изключено да започнете курс за преквалификация или обучение, което е с различна тематика на всичко, с което сте се занимавали до момента. Научете нещо ново, разнообразете сферите си на комуникация. Отворете погледа си за промени.

20 април. И в събота вие ще бъдете особено любознателни и любопитни относно всичко, което се случва около вас. Днес опитайте нещо ново, нещо, което ви дава различни усещания. Може да резервирате лятната си почивка.

21 април. Ще се срещнете с интересни ваши приятели, които имат какво да ви разкажат за техния живот. Мнозина от тях са пътували наскоро и имат впечатления от дестинации, които и вие искате да посетите. Това ще ви зареди с енергия и очаквания.


КОЗИРОГ

Не се отклонявайте

 

19 април. Не позволявайте на нищо да ви отклони от посоката, която сте предприели вече. Възможно е да се ядосате заради глупостта на хора, с които ви се налага да общувате. Вашият ден ще бъде успешен и ползотворен. Насладете му се. Имате нужда от емоционална подкрепа от близките си.

20 април. Въпреки че денят е почивен, вие ще сте доста практични и ще искате да свършите максимално много ползотворна работа в него. Почивката някак отива на заден план, но пък ще бъдете доволни от себе си.

21 април. Мнозина от вас ще прекарат неделята в работа и ангажименти, които не могат да свършат през седмицата заради натрупването на текущи и спешни задачи. От една страна, ще си помогнете. От друга, обаче, вашите близки ще са недоволни, че не им обръщате достатъчно внимание.


ВОДОЛЕЙ

Признайте грешките си

 

19 април. Избягвайте драмите в петък. Избягвайте хората, които ви натоварват и ви карат да се чувствате неудобно в кожата си. Някои от тях ви обиждат, други ви изнервят. Сега нямате нужда от негативизъм. Имате нужда от вдъхновение. Вдъхновение, което да промени живота ви към по-добро.

20 април. Ще опитате да изразите мнение пред близките си, но много лесно ще разпалите страстите, защото те няма да са съгласни с вас. Вашият ден може и да е доста по-хармоничен, ако си премълчавате. Днес, каквото и да кажете, сякаш е грешно спрямо другите.

21 април. Определено в неделя се чувствате добре. Започвате да вниквате в чуждата гледна точка – онова, което се опитват да ви кажат от дни вашите събеседници. Чак сега ще прозрете, че за много неща са били прави. Обадете се и им признайте, че вече сте готови за разговори.


РИБИ

Изкуството ви лекува

 

19 април. Ще ви изнервят различни фактори в днешния ден. Не всичко ще бъде така, както сте си го представяли. Възможно е на работното място да ви провокират и да предизвикат спор с вас. Така ще се отнеме вниманието от съществените събития и ще се хвърли вината за проблемите във вашето поле.

20 април. Не се притеснявайте да приключите въпроси, които стоят в междуличностните ви взаимоотношения с близките. Днес е подходящо да се извините за думи, които сте им казали накриво.

21 април. Неделя е ден за творчество, самоосъзнаване, вникване надълбоко във вашите емоции и съзнание. Именно чрез творчески процес ще помогнете на този емоционален изблик да излезе наяве по-естествено и лесно. Ако не се занимавате с изкуство, то можете да посетите галерия и да разгледате изложба.


Хороскоп за родените на 19 април – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви зарадва тишината, на която можете да се насладите. От тихия фронт на своя живот ще можете да наблюдавате всичко и всички и така да вземате важните решения. Това е вашият плюс, вашата сила.

 

Хороскоп за родените на 20 април – Честит рожден ден!

През следващата една година от вас се иска да градите сериозна професионална кариера и да търсите начин за развитие. Парите сами ще дойдат при вас, ако подберете подходящото поприще.

 

Хороскоп за родените на 21 април – Честит рожден ден!

Ако през следващата година критикувате и мърморите повече от обичайното, позволете на вашите близки да ви го кажат, а вие да го вземете предвид. Приемайте чуждите грешки. Вие също грешите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *