Горещи новиниИкономикаОбщество

Откриха нов офис на застрахователен брокер „Колхида“ във Велико Търново

Предлагат продуктите на всички застрахователни компании на пазара

 

НОВИЯТ ОФИС НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИЯ БРОКЕР „КОЛХИДА“ БЕШЕ ОТКРИТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО В СРЯДА.

Keep smiling!

Стартът бе даден с официално прерязване на лента и освещаване от отец Славчо. Обектът поставя в центъра на дейността си защитата на застрахователните интереси на своите клиенти, сключване на най-добрите и изгодни застрахователни договори, консултиране и съдействие при изплащане на застрахователни обезщетения.

„Това е трети офис на „Брокер „Колхида“ в старата столица, но за разлика от останалите, нашата дейност е ориентирана предимно към корпоративни и бизнес клиенти. Предлагаме безплатно управление на застрахователните портфейли на нашите клиенти, като ползваме широка гама от застраховки, които гарантират надеждно бъдеще, спокойствие и сигурност. Това е разумният избор за подсигуряване на бизнеса от непредвидени събития, доходи и благосъстояние в несигурните времена, в които живеем“. Това сподели Росица Друмева, експерт-застраховател в обекта.

„Брокер „Колхида“ вече 14 години извършва застрахователно посредничество у нас и си партнира с водещи компании като „БУЛСТРАД“, ALLIANZ, ДЗИ, „АРМЕЕЦ“, „УНИКА“, „БУЛ ИНС“, „ЛЕВ ИНС“, „ЕВРО ИНС“, GENERALI, COLONNADE, COFFACE, ЗАД „БЪЛГАРИЯ“, ОЗК „Застраховане“, „ГРУПАМА Застраховане“ и др.

Росица Друмева

„Предлагаме както задължителните застраховки за автомобили, така и имуществени застраховки на жилища, офиси и предприятия. Подхождаме индивидуално спрямо нуждите на клиентите и се стремим да им предложим оптимално застрахователно покритие на изключително изгодни цени. За нашите клиенти сме договорили специални условия и бонуси по застраховки“, заяви Друмева.

В офиса може да се възползвате от огромно разнообразие застрахователни продукти

– застраховки „Живот“, домашно имущество, автокаско, „Гражданска отговорност“, финансова стабилност, спасителни разноски, помощ при пътуване, професионална отговорност, здравно осигуряване, медицински застраховки, индустриален пожар, автоасистанс, злополука на пътниците, трудова злополука, карго, отмяна на пътуване, ЧМР, пенсионно осигуряване.

За бизнеса можем да предложим пълната гама застрахователни продукти, които отговарят на изискванията на всеки клиент – например на всеки бизнес сектор може да предложим специфична комбинация от застраховки за активи, отговорности, персонал и други“, поясни още тя.

За спокойствието на всички клиенти служителите в офиса на „Брокер „Колхида“ се грижат за валидността на техните застраховки, като уведомяват клиентите си регулярно за всяка вноска и изтичаща застраховка.

Keep smiling!

„Следим за нови и атрактивни продукти, за които своевременно да уведомим своите клиенти. Предлагаме съдействие и при покупка на автомобил, помощ при документацията и всички детайли в това направление.

При евентуални застрахователни събития консултираме клиентите как да постъпят, за да предотвратят максимално негативни последици.

Помагаме на клиентите да изберат най-изгодните и удовлетворяващи ги продукти на застрахователните компании, сравнявайки различните условия и критерии“, допълни Друмева.

Офисът се намира на ул. „Ниш“ 7 А, работи всеки делничен ден от 8:30 до 17:30 ч. Телефон за връзка 0895 85 85 18.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *