Хороскоп

Хороскоп за 16 май: Всичко се нарежда за Овните, Везните да се усмихват повече

Днес Луната се движи в Дева и е в хармонично взаимодействие с Меркурий. Успехът ни е налице. Желанието ни е да сменим нещо в ежедневието си. Не е изключено да получим важна и полезна информация, която да използваме в бъдеще.


ОВЕН

Всичко се нарежда

 

Бъдете активни. Действайте смело. Можете да стартирате нещо в краткосрочен аспект. В работата ви цари хармония, което ви вдъхновява и мотивира още повече. Късмет имат всички, които се занимават с творчество, маркетинг и реклама. Не забравяйте да се храните здравословно, за да имате достатъчно енергия.


ТЕЛЕЦ

Допълнителна работа

 

Очаква ви поредният успешен ден. Въпреки че ще е доста натоварен, вие ще се справите и ще бъдете доволни от себе си. Сутринта ще ви се наложи да поемете няколко задължения извън предварителния ви график. Ще ги свършите благополучно и хем ще помогнете, хем и ще си докарате допълнителни доходи за това.


БЛИЗНАЦИ

Запазете настроението си

 

Ще се чувствате добре, в кондиция, във форма в сутрешните часове. Няма какво да ви се опре и вършите всички ангажименти по перфектния начин – както се иска от вас. Във форма сте, а и настроението ви е добро. Следобед някой ще се опита да понижи високите нива на енергия, които имате. Не му позволявайте.


РАК

Не се отпускайте

 

Този ден и за вас ще бъде натоварен. Намирате се в напрегнат етап, който иска да съберете мислите си както в служебен, така и в личен план. Много фактори ще ви разсейват постоянно, но не си позволявайте да се отпускате. Ваши колеги е възможно да ви обвинят в това, че угаждате на шефовете си с цел лични облаги.


ЛЪВ

Просто слушайте

 

Не поемайте рискове на работното място. Действайте по вече предприетите ангажименти и заложете на рутинния характер на деня. Слушайте внимателно. Ще получите полезна информация, която ще ви е от полза в някои от следващите месеци. Концентрирайте се. Не говорете много, просто слушайте.


ДЕВА

Време за разкрасяване

 

Ще бъдете нервни, раздразнителни, но и продуктивни. Това е ден на новости и мнозина от вас ще се втурнат в промени. Поспрете се. Не всичко трябва да промените точно сега. Моментът е идеален за разкрасителни процедури. Отидете на фризьор или козметик. Купете си нова дреха.


ВЕЗНИ

Усмихнете се

 

Днес още от сутринта се оплаквате и не си позволявате да видите колко благоприятен може да бъде днешният ден. А той наистина е такъв, особено в часовете преди обяд. Вгледайте се в малките неща, които ви се случват. Зарадвайте се на всяко добро, което хората правят за вас. Усмихнете се поне веднъж истински днес.


СКОРПИОН

Енергичен ден

 

В сутрешните часове ще бъдете най-продуктивни за каквото и да било. Насочете в този времеви пояс енергията си и организирайте за тогава по-важните си срещи. Денят е благоприятен. Носи ви шансове за подобрение и стабилизация. В следобеда обърнете внимание на важна информация, която ще получите ненадейно.


СТРЕЛЕЦ

Учете нещо ново

 

В четвъртък вие поддържате добро темпо на работа и ще отметнете доста задачи, с което ще си осигурите повече свободно време утре и през уикенда. За вас този ден носи добри възможности и тенденции. Шансове за повече комуникация и контакти. Можете да запишете курс за преквалификация.


КОЗИРОГ

Първо помислете

 

Ако ви се налага да вземате важни решения днес, не се поддавайте на емоцията, а мислете трезво и разсъдливо. Вие сте хора с доказан авторитет и репутация. Всички знаят, че взетите от вас решения са категорични, ясни и обмислени. Нека и днешните са такива. Вечерта ви чака приятна изненада в личен план.


ВОДОЛЕЙ

Надценявате се

 

Проблемите ви днес могат да дойдат от благоприятното стечение на обстоятелствата в сутрешните часове, когато имате възможност да подемете множество дейности паралелно, но не и да ги вършите успешно през целия ден. В следобеда вече усещате тежестта им, но щом вече сте ги поели, няма връщане назад.


РИБИ

Завършете започнатото

 

Свършете онази част от работата, която вече сте започнали и не подемайте нови инициативи през днешния ден. Четвъртък не е сред най-натоварените, но може да се превърне в доста нервен и напрегнат, ако прекалите с амбициите и се заемете с нещо, което не сте в състояние да довършите до края на работното си време.


Хороскоп за родените на 16.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще осъзнаете свои скрити възможности, които имате възможност да проявите и с които ще си спечелите привърженици. Годината е благоприятна за рутинни действия. Не поставяйте нови начала.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *