Хороскоп

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В петък и събота имаме успех в делата и хармония в отношенията, в неделя е възможно напрежение – осигурете си почивка

 

В петък мисленето ни е практично. Луната е в Дева и образува хармонични аспекти със Слънцето, Венера, Юпитер и Уран. Чувстваме се уверени в това, което правим. Денят носи хармония и изненадващи позитивни събития. В събота Луната преминава във Везни, като измества фокуса ни от ежедневните задачи към личния живот, любовта, свободното ни време – с кого и как го прекарваме. Събота се оказва доста благоприятен и хармоничен ден. Прекарайте го в спокойна атмосфера. В неделя си осигурете спокойствие. Луната и Марс са в напрегнат аспект. Не бързайте заникъде. Дайте си нужното време за почивка и възстановяване на силите. Пазете се от контузии.


ОВЕН

Много работа

 

17 май. Иска ви се бързо да свършите работата си днес, но денят не ви предоставя такива възможности. Днес ще трябва да се заемете с нещо толкова важно, че да потънете изцяло в него, а за мнозина и уикендът може да се окаже работен поради тази причина.

18 май. Обадете се на приятели и излезте с тях на по кафе. Говорете си за интересни неща. Укрепете взаимоотношенията си с половинката и семейството. Извинете се, ако напоследък сте били груби и дръзки в изказа си.

19 май. В неделя е възможно да сте нервни и напрегнати, а често пъти и да избухвате, когато някой ви попита за нещо. Избягвайте напрежението и срещите с хора, които ви дразнят по един или друг начин. Създайте си спокойствие.


 ТЕЛЕЦ

Петъчни забавления

 

17 май. Очаква ви ден, изпълнен с позитивни преживявания, силна енергия и мотивация за работа. Не само на работното място петък ще е благоприятен, а и в личния живот. Вечерта излезте с приятели на по чашка. А защо да не посетите среднощен клуб? Забавлявайте се.

18 май. Днес на преден план излиза вашето личностно развитие и възможността да преоткриете някои свои скрити заложби и таланти. Ако това е работен ден за вас, ще получите подкрепа и похвала за действията си. Възможен е и финансов бонус.

19 май. Обърнете внимание на здравето си. Движете се повече от обичайното, за да изразходите енергията, която сте натрупали. Избягвайте тежките храни, защото те ще натоварят храносмилателната ви система и ще влошат общото ви усещане за здраве.


БЛИЗНАЦИ

Замесват ви в спор

 

17 май. Ще се притесните за свои близки, които в момента преживяват труден период. Няма как да им помогнете, няма как да изживеете вместо тях онова, през което минават. Съчувствайте с мярка, за да не влошите прекалено настроението си. Семейството ви също има нужда от внимание.

18 май. Не се притеснявайте да се отдадете на любими занимания, на хобито си, на приятни неща. Събота е. Вие сте свикнали постоянно да правите нещо полезно за другите. Е, днес направете нещо и за себе си – починете си.

19 май. Възможно е да заемете неутрална страна в създал се спор вкъщи или в средата, в която живеете. Не искате да заставате зад ничий гръб, както и да бъдете замесвани допълнително. Не давайте мнение. Поговорете с двете страни поотделно.


РАК

Споделете идеите си

 

17 май. Днес комуникацията е ключова. Открийте правилните хора, с които да си кажете правилните неща. Потърсете помощ, ако се нуждаете от такава. Вашият коз днес са словата. Споделете своите идеи и слушайте внимателно какво ви казват отсреща.

18 май. Ще посветите с удоволствие съботния ден на семейството и дома си. Хармонията във взаимоотношенията ви радва и вдъхновява. Използвайте времето, за да си разкажете интересни случки от седмицата. Сега ви е спокойно и много задушевно.

19 май. Ще посветите днешния ден на грижа за дома и семейството. Още от сутринта започвате с разчистване и подреждане на вещите. С това обаче ще нарушите спокойствието и личното пространство на вашите близки, което може да предизвика конфликт.


ЛЪВ

Позитивна събота

 

17 май. Днес положението на Луната ще ви помогне да направите добри инвестиции и да вземете важни и правилни решения относно вашата финансова стабилност. Можете да потърсите нова работа, ако се нуждаете от такава.

18 май. Опитайте да се срещнете с хора, от които има какво да научите. Хора, с които можете да поговорите и от които бихте се вдъхновили. Денят е зареден с позитивна енергия. Дали ще я почувствате, зависи само от вас.

19 май. Предизвикателство пред вас днес ще бъде да си замълчите и да запазите самообладание в момент, в който някой нарочно и съвсем тенденциозно се опитва да ви подразни и да ви изкара извън равновесие. Не му го позволявайте.


ДЕВА

Балансирайте бюджета

 

17 май. В петък вие сте подчертано енергични и давате всичко от себе си, за да може нещата, за които се борите, да се подредят подобаващо. Организирани сте и подреждате плановете си рационално. Чака ви успех. Живеете в нов период. Пожелайте си нещо хубаво.

18 май. Ще ви се наложи да планирате инвестиции за в бъдеще, както и да изготвите бюджета си за месец напред. Днес не харчете излишно. Напротив, бъдете по-пестеливи и консервативни, особено когато става въпрос за нещо излишно.

19 май. Не е изключено да се почувствате по-нервни и раздразнителни от обикновено. Обърнете внимание на личните си интереси, на личното си пространство и онова, което притежавате. Сега не е време за покупки и харчене на много пари.


ВЕЗНИ

Получавате нападки

 

17 май. Бъдете готови да чуете обвинения срещу себе си, които ще ви дойдат като светкавична обида. Не се затваряйте, както и не приемайте всичко чисто емоционално. Избягвайте споровете. Приемете чуждата гледна точка. Всеки е свободен да мисли това, което си иска.

18 май. Днес ще почувствате, че сте център на вниманието. Денят е подходящ за всякакви лични начинания. Помислете как можете да се погрижите за себе си. Не е лошо да търсите лична облага от всичко, което правите.

19 май. В неделя ще се стремите към баланс и хармония, но това не означава, че трябва да преглъщате егото си и да приемате чуждото мнение на всяка цена. Дори когато то е нападение. Отстоявайте своите позиции по мек, благ и балансиран начин.


СКОРПИОН

Възстановете силите си

 

17 май. Ваши приятели ще ви изненадат с приятно предложение за прекарване на почивните дни заедно. Обърнете внимание и на служебните си ангажименти, които са залегнали в петъка. Вечерта излезте на по чашка с хора, с които имате какво да си кажете.

18 май. Наспете се добре. Не бързайте да станете от леглото сутринта. Изпийте кафето си на спокойствие. В случай че не се чувствате особено енергични, това би бил знак, че имате нужда от почивка.

19 май. Чувствате се несигурни в себе си, в това, което правите и мислите. Днес не вземайте решения. Ограничете всякакви прояви на инициатива. Починете си добре. Наспете се до късно. Сънят следобед също ще ви помогне да възстановите силите си.


СТРЕЛЕЦ

Енергия и позитивизъм

 

17 май. Фокусирани сте върху кариерата и професионалните си цели. Днешният ден ще ви донесе възможност за напредък и признание. Заемете се с нов професионален проект, докажете и на себе си, и на хората наоколо, че на вас може да се разчита изцяло.

18 май. Вашите оптимизъм и ентусиазъм днес ще бъдат заразителни. Ще се намерят хора, които да ви последват, да подкрепят идеите ви, само защото вие сте заредени с енергия и от вас бликат позитивни лъчи. Усмихвайте се. Доста обаятелни и харизматични сте.

19 май. При срещи и контакти с приятели и партньори избягвайте темите, които ви напрягат. Сега се нуждаете от спокойствие, увереност и няма да е добра идея, ако разисквате точки, които подбуждат напрежение.


КОЗИРОГ

Време да учите

 

17 май. Ще ви се наложи да учите и да разширите обсега на знанията си от днес нататък. Налага ви се да влезете бързо в час с въпроси, по които и ваши колеги, и познати са в час, а вие се оказвате неподготвени. Време е за обучение и с правилния метод ще опресните знанията си.

18 май. Обърнете внимание на работата си. Мнозина от вас ще трябва да поработят в този ден. Пред вас са нови професионални възможности. Ще се срещнете с хора, с които може би ще имате общи интереси в бъдеще. Обърнете им внимание.

19 май. Няма да е зле, ако потискате емоцията днес и избягвате да влизате в излишни конфликти. Сега не е времето да давате съвети или да вадите чужди поуки, защото ще излезе така, сякаш сте по-знаещи и мъдри от всички наоколо, а това ще ги подразни.


ВОДОЛЕЙ

Вълнуващо пътуване

 

17 май. Възможно е днес да ви направят предложение от финансов характер в работата. Ще ви предложат повече работа, но и по-добро заплащане за труда ви. Обмислете го и го вземете на сериозно, защото това е първата ви стъпка към подобряването на общото състояние на живота ви.

18 май. В събота не се лишавайте от пътуване, което може да ви донесе доста положителни емоции. Организирайте екскурзия за цялото семейство и посетете забележителност или местност, които не сте посещавали досега.

19 май. Възможно е да се срещнете с хора, които чрез хъса и енергията си ще ви мотивират да започнете да учите нещо ново. Добре е да се замислите в близко бъдеще да придобиете нови знания и умения, които да подобрят общата ви подготовка и конкурентоспособност.


РИБИ

Подкрепете близките си

 

17 май. Днес сте особено чувствителни и това всъщност ще ви направи и доста симпатични в очите на другите. Предстои ви благоприятен ден, а вечерта прекарайте в компанията на половинката си. Отидете на кино или на ресторант, за да споделите повече мигове заедно.

18 май. Ще се чувствате уморени в събота и затова не бива да планирате големи и амбициозни неща за днес. Оставете почистването на дома за утре. Днес си починете. Поспете си и в следобеда. Това ще ви зареди с енергия.

19 май. Подкрепете, а не набеждавайте близките си, ако те са в трудна ситуация. Сега те имат нужда от вашето рамо. От това да знаят, че вие стоите зад гърба им и каквото и да направят, ще получат одобрението ви.


Хороскоп за родените на 17 май – Честит рожден ден!

През следващата една година правете стъпките, за които сте сигурни, че можете да си позволите. Не преувеличавайте своите възможности. Очакват ви добри новини, които ще подхранват позитивното ви настроение и нагласа.

 

Хороскоп за родените на 18 май – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви е от полза да сте по-овладени и премерени в думите и действията. Премисляйте добре професионалните предложения и се съветвайте с хора, които са компетентни в областите, в които се развивате. Самотните имат възможност да срещнат мечтаната половинка.

 

Хороскоп за родените на 19 май – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно да бъдете кълбо от нерви, защото не всичко, което сте си наумили, ще се сбъдва изцяло. Научете се на търпение. Невинаги в живота нещата се получават така, както ние ги искаме.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *