Спорт

Светослав Петров: „Надявам се да се поучим от грешките и да направим отбор, който да се бори за добри резултати и да играе добър футбол“

„Винаги съм казвал, че малките неща са много във футбола и един-двама човека, ако си бяха на точните позиции, може би нямаше да допуснем втория гол. Съжалявам много, защото предишния мач бяхме по-добри от „Пирин“ и загубихме, днес в целия мач пак бяхме по-добри – уцелихме две греди, вкарахме си автогол, но така е във футбола. Ще работим, за да изчистваме тези сантиметри…

Радвам се, че момчетата осъзнават това, което им говоря през последните седмици. Ясно е, че сме изпаднали, но трябва да защитаваме честта на отбора и собствените си имена. Ще опитаме да изглеждаме по този начин срещу всички отбори. Ако противниците са по-добри и ни победят, продължаваме напред. За мен е много важно да играем футбол.

Няма треньор по света, който да не иска повече време за работа с отбора. Имахме футболисти с нарушен ритъм, когато дойдоха. После някои се контузиха… Шано влиза за първи път от октомври-ноември. Не ни стигна времето. Ако изглеждахме така преди един месец, борбата щеше да е различна. Надявам се да се поучим от грешките и да направим отбор, който да се бори за добри резултати и да играе добър футбол.

Всички да разберат, че ние ще опитваме да играем футбол. Искаме да привлечем отдадени футболисти, които искат да се развиват. Ще получат възможността да играят за доста славен клуб при добри условия и да се развиват. Надявам се привържениците и всички да разберат, че искаме да играем футбол“, коментира след равенството 2:2 с „Пирин“ в Благоевград старши треньорът на „Етър ВТ“ Светослав Петров.

Снимка: Архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *