Горещи новиниОбразование

754 абитуриенти от 13 училища дефилират по червен килим в центъра на Велико Търново

754 абитуриенти от 13 великотърновски училища ще дефилират по червения килим в центъра на Велико Търново.

дефилиратЖителите и гостите на старата столица ще имат възможността да се насладят на финес, красота и стил на 24 и 25 май.

В първия ден на баловете ще дефилират седем училища.

Първи на червения килим точно в 18.00 часа ще преминат учениците от Старопрестолна гимназия по икономика „Д-р Петър Аладжов“. В учулището завършват 3 паралелки. След тях ще преминат и трите 12-и класа от СУ „Емилиян Станев“. 4 паралелки ще минат по килима и от ПГСАГ “Ангел Попов”, а след тях аплодирани ще бъдат абитуриентите от петте паралелки на Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. Стил ще демонстрират и завършващите от Професионалната гимназия по моден дизайн, СУ „Владимир Комаров“ и четири паралелки от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“.

На 25 май празничното дефиле на абитуриентите започва със завършващите от петте паралелки в ПМГ „Васил Друмев“.

Те ще излязат на червения килим в 18.00 часа. След тях ще преминат момичетата и момчетата от трите класа на ЧПГ „АК – Аркус“. Две паралелки ще дефилират и от Спортното училище „Георги Живков“. Аплодисменти ще получат също абитуриентите от ПГЕ „А. С. Попов“ и СУ „Вела Благоева”. Дефилето ще бъде завършено от две паралелки на ПХГ „Св. св. Кирил и Методий.

Снимка: архив „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *