Здраве

Благодаря ти, докторе!

Има срещи в живота, които познаваш с душата си.

На пръв поглед изглеждат случайни, но всъщност ти напомнят, че всеки човек ти е изпратен в точния момент. И присъствието му в живота ти има дълбок смисъл. Такава е срещата ми с д-р Василена Топузанска – акушер-гинеколог със специално място в сърцата на толкова много хора.

Още от самото начало разбрах, че тя е лекарят, с когото искам да извървя целия път към родителството. Благодарение на нейната увереност, позитивизъм и прекрасно отношение избрах и Акушеро-гинекологичното отделение при МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ – Велико Търново.

Повярвах в нея, без да ми е нужно много време и без особени усилия. Винаги оставяше у мен усещането, че заедно можем да победим всеки един страх. Отговорна и грижовна, готова да се отзове по всяко време, вдъхновена и вдъхновяваща, тя е моят любим пример за добрина и себераздаване.

Без нито един отменен час за преглед, успява да посрещне с усмивка пациентите си и търпеливо и с внимание да отговори на всичките им въпроси.

Тя е лекар, който умее да се радва въпреки динамиката и умората, на които ежедневно е подложена. В гласа й можеш да откриеш споделеното вълнение, както и спокойствието и вярата, че всичко ще бъде наред. Действа смело, уверена е в себе си и е очевидно за всички колко много обича призванието си. Винаги създава добро настроение със свежото си чувство за хумор.

Аз и моето семейство й пожелаваме професионална удовлетвореност и много успехи! Да бъде здрава, все така уважавана и обичана! Благодарим й от сърце, че беше неотлъчно до нас в най-съкровения миг – раждането на нашето дете! Щастливи сме, че има хора като нея, и благодарим за светлината, която носи в себе си. Светлината, от която всички имаме нужда!

С много обич и безкрайна признателност

Аглая и Мирослав – сем. Милови

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *