Хороскоп

Вашият хороскоп за периода 23-26 май

Четвъртък и петък са напрегнати дни, уикендът е подходящ за общуване с близките

 

23 май. Луната преминава от Скорпион в Стрелец, а пълнолунието в Стрелец ни зарежда с енергия и оптимизъм. Денят ще е доста интензивен и натоварен заради предстоящата ваканция около 24 май. Не позволявайте на напрежението да развали плановете ви за почивката от утре.

24 май. Луната е в Стрелец, но напрегнатият й аспект със Сатурн прави днешния ден по-натоварен емоционално и психически. Може би имахме много големи очаквания за празника, които се оказват недотам оправдани…

25 май. Луната преминава от Стрелец в Козирог, а аспектите й с Нептун и Лилит са причина да проявим някои свои скрити страхове и слабости. Нека потърсим подкрепа от близките си, поговорим с тях и прекараме повече време в приятни занимания.

26 май. Хармоничният аспект между Луната и Меркурий прави днешния ден доста приятен и щастлив в сферата на връзките, взаимоотношенията, общуването и пътуванията. Попитайте близките за техните вълнения и интереси. Поговорете. Почивните дни са прекрасно време за това.


ОВЕН

Нова дестинация

 

23 май. Денят носи прилив на енергия. Ще почувствате нужда да излезете от рутината и да се разнообразите с нещо ново за вас и вашето семейство. Днес свършете работата си подобаващо. Помислете за място, което да посетите през почивните дни.

24 май. В почивния ден около вас могат да се възродят някои стари надежди за по-добро професионално бъдеще. Обаждане от приятел за среща на кафе е в основата на идея, която ще реализирате съвсем скоро с общи усилия. Мислете, планирайте, действайте.

25 май. Денят е почивен, но ще ви накара да се замислите за дългосрочните си цели и амбиции в професионален план. Особено ако сте се срещнали с хора, които се развиват по-успешно от вас. Може би ще искате да заприличате на тях.

26 май. В неделя се чувствате прекрасно. Вдъхновени сте от наскоро чута информация, от наскоро хрумнали идеи и още утре ще приложите определени методи в работата си. Но до утре има време. Насладете се на последния почивен ден.


ТЕЛЕЦ

Пазете се от заблуди

 

23 май. Финансови въпроси ще заемат центъра на фокуса ви днес. Пълнолунието в Стрелец ще ви насърчи да преосмислите своите инвестиции и ресурси. Направете планове за предстоящата почивка. Попитайте близките къде да пътувате.

24 май. Въпреки лежерното напрежение на всички наоколо в почивния ден, при вас се очертава надпревара с времето. Ще бързате да свършите купища ангажименти, които занемарихте и захвърлихте напоследък. Ще успеете. Можете да сте спокойни.

25 май. Денят е щастлив и ще ви помогне да организирате срещи с приятели или роднини, които ви карат да се чувствате и усещате добре. Въпреки това, бъдете нащрек за възможни заблуди и обещания, които ще получите, а те не могат да бъдат изпълнени.

26 май. Посветете неделята на разучаване на нещо ново, провокирайте се и направете нещо, което не сте правили до този момент. Предизвикайте себе си и своите близки. Експериментирайте. Това ще ви направи още по-щастливи.


БЛИЗНАЦИ

Нужда от почивка

 

23 май. Движението на Луната в Стрелец днес ще ви помогне да изясните недоразумения и да укрепите взаимоотношенията си с близките. Вие още днес може би ще излезете в почивка, която ще се отрази добре и на вас, и на вашето семейство.

24 май. Не се сърдете за глупости и простете на хората, които без да искат ви дразнят ежедневно. Те не могат да се поправят, но вие можете да ги приемете такива, каквито са.

25 май. Денят е идеален, за да прегледате семейния бюджет и да планирате някои от важните разходи, които трябва да направите до края на месеца. Също така, планирайте и бюджета за лятната си почивка, която също чука на вратата.

26 май. В неделя се чувствате щастливи и свободни. Вашият управител Меркурий образува хармоничен аспект с Луната. Уравновесени и балансирани сте. Почивката от три последователни дни ви се е отразила прекрасно. Легнете си по-рано.


РАК

Погрижете се за здравето си

 

23 май. Денят е подходящ за грижа за здравето и благополучието ви. Пълнолунието ще ви подтикне да направите промени в ежедневните си навици и да обърнете повече внимание на физическото и емоционалното си здраве.

24 май. Овладейте ревността, която към момента пронизва всяка клетка от вашето тяло и преследва като сянка половинката ви, рушаща взаимоотношенията и хармонията. А хармония ви е нужна, за да творите своето бъдеще.

25 май. Въпреки почивния ден, вие отново ще се нагърбите с много отговорности. Успокоява ви фактът, че разполагате и с утре – още един ден, в който ако днес не свършите всичко, ще успеете да го довършите тогава.

26 май. Хармонията и отличните взаимоотношения с половинката и семейството са причина днес да се чувствате щастливи и доволни от всичко, което ви се случва. Неделя е прекрасен ден, насладете му се.


ЛЪВ

Осъзнавате илюзии

 

23 май. Обогатете се с нови знания и умения днес. Не позволявайте на напрежението да заеме център. Опитайте да разнообразите деня с различни ангажименти, повечето от които вършите с желание. Избягвайте претоварването.

24 май. Запленени сте от професионалните си идеи, без да отчитате почивния и празничен ден и желанието на семейството ви да го прекарате заедно и да се разходите сред природата. Можете да се откъснете поне за малко. Така ще отдъхнете и вие.

25 май. Обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от почивка, от малко време само за себе си, от време, което е отредено да се възстановите и психически, и физически. Ще осъзнаете илюзии, свързани с настоящото ви работно място.

26 май. Ще отдадете неделята на приготовления за дома, семейството, за утрешния работен ден. Почистете вкъщи, приберете дрехи, които са неподходящи за сезона. Започнете диета, която да ви даде енергия и тонус.


ДЕВА

Фалшиви обещания

 

23 май. Домът и семейството ще бъдат на преден план. Пълнолунието ще ви насърчи да се погрижите за домакинските задължения и да укрепите семейните връзки. Работата днес може да отиде и на заден план. Помислете за пътуване през почивните дни.

24 май. Спокойствието и оптимизмът са най-важните компоненти в хороскопа ви за днес. Заредени сте с енергия и търсите възможност да я изявите под формата на пътувания, приятни разговори. Палите искрата в очите на своите приятели и близки.

25 май. Личните удоволствия, творчеството и усещането за спокойствие са акцент днес. Посветете се на своето хоби и творческите си проекти. Стремете се към реализъм и избягвайте илюзиите, особено ако някой ви обещае нещо нереално.

26 май. Правете неща, които са ви любими. Неща, които ви дават сили, енергия и мотивация. Дръжте вибрацията си високо и общувайте с хора с високи вибрации, за да поддържате това настроение, с което се будите сутринта.


ВЕЗНИ

Работата отстъпва

 

23 май. Днес ще говорите повече, отколкото ще действате. Ще търсите хора, с които можете да размените идеи. Ще искате да изразите мислите и чувствата си. Посетете кино, театър, изложба. Работата може да отстъпи на заден план.

24 май. Въпреки почивния характер на днешния ден, на вас ще ви се наложи да поработите и да пренебрегнете за пореден път желанието на близките ви да прекарат празника с вас. Разкъсани сте между личен и служебен живот, но какво да се прави…

25 май. В неделя се опитайте да обърнете внимание на дома и семейството си. Погрижете се за своите близки. Насърчете талантите им. Подкрепете ги при вземането на решения. Те имат нужда от вашата подкрепа.

26 май. Неделя е прекрасен ден, ако искате да обърнете повече внимание на дома и семейството си. Подредете вкъщи, направете нужните покупки за идната седмица. Отпуснете се и се настройте за утрешния работен ден.


СКОРПИОН

Избягвайте пререканията

 

23 май. Точно в деня преди почивката около утрешния празник вие ще се занимавате с финансови въпроси, възникнали съвсем наскоро. Тяхната спешност не търпи отлагане, дори е възможно и през уикенда да поработите за отстраняването им.

24 май. Избягвайте споровете с половинката, защото и най-малките пререкания могат да завършат с любовни драми и емоционални рани за дълго време. В личен план бъдете деликатни, дръжте приятелите си настрана от своята връзка и не позволявайте вмешателство в нея.

25 май. Кратките пътувания и комуникацията с близки хора заемат центъра в хороскопа ви за събота. Вие се усещате далеч по-уравновесени и балансирани. Можете да дадете ценен съвет на близките си, които в момента се чувстват объркани по някои въпроси.

26 май. Днес общувате свободно с хората около себе си. Лесно се разбирате с тях и лесно изказвате онова, което искате те да разберат. Денят е щастлив и ви носи приятни емоции. Посетете роднини или поканете близки вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Професионални промени

 

23 май. Пълнолунието във вашия знак ще ви даде допълнителна енергия и увереност. Време е да докажете себе си, време е за резултати. Възползвайте се от тази възможност, за да постигнете някои набелязани цели. Днес сте обичани и почитани.

24 май. Изненадващи промени, които ще ви накарат да се замислите за честността на хората около вас, са характерни за днес. Бъдете готови на неочаквана засада. За щастие, стоите здраво на краката си и към този момент сте непоклатими.

25 май. Промени във финансовото ви състояние ще са причина да вземете внезапни и крайни решения относно професионалния си живот до месец. Просто днес ще се зароди онази мисъл, която ще ви накара да смените попрището си съвсем скоро.

26 май. Днес отворете дневника за приходи и разходи и планирайте бюджета си до края на месеца, както и за следващия. Направете го с цел да проверите дали ви остават свободни финанси за пътуване, което да осъществите в началото на юни.


КОЗИРОГ

Време за промяна

 

23 май. Днес наблегнете на отказване от стари навици, от стари модели на поведение, които не ви водят към нищо ползотворно и добро. Време е за промяна, време е за осъзнаване нуждата да направите нещо ново за себе си.

24 май. В уж спокойния почивен ден ви чакат доста крайни емоции и моменти на яростни сблъсъци. И причината отново не е в другите, а във вас самите. Избягвайте срещите с хора, които ви дразнят и изкарват извън равновесие.

25 май. Ако в последните няколко дни се чувствахте изтощени, мълчеше ви се и искахте да сте на по-тихо място, то днес ще се почувствате пълни с енергия, ентусиазъм и идеи. Луната навлиза във вашия знак и пали искрата на една промяна, която искате да осъществите до месец. Чувствате се свободни и това ви прави щастливи.

26 май. Чувствате се прекрасно. Усещате, че за вас започва нов емоционален и житейски период. Сега имате възможност да направите промени в ежедневието си относно личния си живот, а също и в професионалния.


ВОДОЛЕЙ

Разкриват се истини

 

23 май. Луната в Стрелец ще ви донесе нови възможности за срещи и обмяна на идеи с приятели и колеги. Пълнолунието ще освети вашите социални кръгове и ще ви помогне да укрепите съществуващите връзки. Излезте на вечеря с приятели.

24 май. И за вас почивният ден може да се окаже по-напрегнат от очакваното. Разкриват се някои стари истини, които идват изневиделица. Сами се издавате, че сте ги пазили в тайна и не сте ги споделяли. Сега ще се наложи да се обясните на когото трябва.

25 май. Попитайте близките си за съвет, който може да е от особено важно значение за вас сега. Чувствате се объркани, защото обстоятелствата напоследък се заплетоха толкова много, че ви се струва невъзможно да ги поправите към момента.

26 май. Днес предстои да размислите за стари недоразумения и нерешени проблеми, като ще намерите изход от всяка затруднена ситуация. Не се притеснявайте да споделите с близките си притесненията. Ще получите точния съвет от правилния човек.


РИБИ

Приятни срещи

 

23 май. На преден план днес излиза кариерата и възможността да подобрите позициите си на работното място, тъкмо преди ваканцията около утрешния празник. Сега изберете подходящия момент, за да блеснете точно когато колегите ви са лениви и настроени за почивка.

24 май. Време е да преоцените всичко, което имате и сте постигнали към момента. Преоткрийте нови планове, сдобийте се с нови надежди. Вземете се в ръце и не си позволявайте да се пускате по инерция. Този ден възражда мислите ви за бъдещето.

25 май. Очаква ви прекрасен ден за общуване и комуникация. Луната в Козирог ще ви донесе нови възможности за срещи и обмяна на идеи с хора, които живеят с вашата вибрация на живот. Изказвайте се ясно и без недомлъвки, за да бъдете разбрани добре.

26 май. Очаква ви магнетична неделя като логичен завършек на прекрасния тридневен почивен маратон. Днес сте в отлично настроение, а приятните срещи, които предстоят, ще го поддържат такова до залез слънце. Отпуснете се. Денят е щастлив.


Хороскоп за родените на 23 май – Честит рожден ден!

През следващата една година заложете на амбициозните си цели и ги изпълнете една по една. Ще постигнете добри резултати и в личен, и в професионален план.

 

Хороскоп за родените на 24 май – Честит рожден ден!

Честит рожден ден! През следващата една година запазете темпото, което бяхте набрали досега. Очакват ви приключения и пътувания зад граница, които нямате основание да откажете.

 

Хороскоп за родените на 25 май – Честит рожден ден!

През следващата една година се научете на търпение и упоритост. Не всичко ще се получава от първия път. Не губете надежда, а напротив – нека трудностите ви амбицират и направят по-силни.

 

Хороскоп за родените на 26 май – Честит рожден ден!

През следващата една година ще постигате успехите си не чрез сила, а чрез ловкост. Използвайте умението да говорите и да бъдете обаятелни. Заложете на честността във взаимоотношенията си и ще бъдете възнаградени за усилията си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *