Избори юни 2024

Водачът на листата на „БСП за България“ Атанас Зафиров връчи награди на млади надежди от СК по борба в град Златарица 

Кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ за 4-ти МИР – Велико Търново: Атанас Зафиров – водач на листата, Валентина Димова, Христо Кавалски, Цвета Галунова, Михаил Михалев, Иван Иванов и Антим Бижев, поздравиха жителите и гостите на град Златарица в празничния Ден на светите братя 24 май.
Кандидатите за депутати наблюдаваха оспорваните народни борби “Юнашка слава”, организирани от кметската администрация на Община Златарица и СК  по борба – гр. Златарица, в местността Черничките, чиито официални домакини бяха световният шампион по борба Михаил Ганев и кметът на Община Златарица Петър Ганев.
Лично водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Атанас Зафиров връчи две поощрителни финансови награди на двама от състезателите от СК по борба – гр. Златарица, за отличното представяне в състезанието, като им пожела много успехи на тепиха и занапред.

След борбите кандидатите от листата на БСП се срещнаха с търговците, разположили щандове в местността Черничките, като представиха и акценти от програмата си, касаещи икономиката на страната.

Сред тях   – намаляването на административната тежест и процедури, включително счетоводната отчетност за микропредприятията, дребните търговци и производители.
Кандидатът за народен представител и водач на листата Атанас Зафиров зарадва и няколко деца, дошли на празника, с лакомства, предлагани на събора от производители.
В по-ранните часове на деня част от листата за народни представители участваха в честването на празника 24-май в Лясковец, на централния площад в града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *