Хороскоп

Вашият хороскоп за 4 юни: Очаквайте благоприятно развитие на делата си в служебен и личен план

Луната е в Телец и е в хармоничен аспект със Сатурн. Очаквайте благоприятно развитие на делата си в служебен и личен план. Ако в последните дни нещо се е объркало, то днешният ден ще ви обнадежди, че нещата се оправят. Можете да проведете важни разговори, касаещи делови въпроси.


ОВЕН

Иска се инициативност

 

Денят ще ви донесе много ползи, стига да имате желание за работа. Вероятно ще научите за нов разкрит проект на работното място, в който можете да се включите успешно и ползотворно. Вашите приходи ще се увеличат, ако предприемете подобна по-смела стъпка. Съдбата иска от вас инициативност.


ТЕЛЕЦ

Посявате семенца

 

Периодът, който преживявате, всъщност е момент на адаптация към един нов начин на живот, който имате възможност да наложите в следващите седмици или месеци. Обичам да говоря за промени, но при вас те са не само препоръчителни, а и заложени в хороскопа. Денят е добър за посяване на семенца.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-мълчаливи

 

За кратко време е добре да ограничите определени действия. Да бъдете малко по-прикрити, мълчаливи и да избягвате да разказвате за плановете си на колегите и хората, които могат да бъдат ваши конкуренти. Не говорете повече, отколкото трябва. Точно сега отговаряйте само на онова, което ви питат.


РАК

Бъдете упорити

 

Очаква ви доста благоприятен в делови план ден. Трябва да сте доста по-настойчиви и упорити, за да наредите всички свои планове и да ги осъществите изцяло. Разполагате с шанс това да се случи. Още от сутринта денят стартира с предложения, обсъждания и доста положителни развития за вас. Не ги пропускайте.


ЛЪВ

Служебни промени

 

Започвате деня с ясни цели. Ще си наумите какво точно да правите както днес, така и през следващата седмица. Осъзнавате, че това е важен период за вас и вашата кариера. Можете да направите промени в служебния си статус. Мнозина от вас тъкмо в следващата седмица ще променят местоработата си. С по-добра.


ДЕВА

Отпуснете душите

 

За вас стартира дългоочакван период на раздвижване и нови възможности. Това е добрата новина в хороскопа ви. Не се вглеждайте прекалено много в детайлите, а отпуснете душите и позволете на хубавите вибрации да ви залеят изцяло. Чакат ви промени в личния и професионалния живот. Изживейте ги.


ВЕЗНИ

Рутинни задачи

 

Отпуснете се. Не се заемайте с важни дела и ангажименти, от които зависи близкото или далечното ви бъдеще. Трябва да сте една идея по-внимателни, когато провеждате разговори и обсъждате важни проекти. Замете се с по-рутинните си задачи, които обикновено вършите около сегашното число на месеца.


СКОРПИОН

Задоволете се с по-малко

 

Решени сте днес да спечелите много пари, обсъждайки важен проект на работното място или в бизнеса, с който се занимавате. Успехът е на ваша страна, въпреки че сте готови да поемете прекалено голям залък. В момента сте застрашени от преувеличаване мащаба на възможностите си. Задоволете се и с по-малкото.


СТРЕЛЕЦ

Преценявайте добре

 

Готови сте за подвизи. От вас се иска обаче да сте внимателни и да мерите прецизно крачките си. Можете да отхвърлите доста работа, стига да се концентрирате. Видите ли, че сте малко по-разсеяни от друг път, по-добре се отдайте на рутинните дела, които ще вършите блестящо. Вие преценете.


КОЗИРОГ

Хаотично ви е

 

В главите ви е хаос, предизвикан от насъбралите се напоследък множество ангажименти, натрупаната умора и желанието ви да отпочинете, необезпокоявани от никого. Е, днес това няма как да се случи. Заемете се сериозно с ангажиментите и не давайте съвети на другите, а вършете своята собствена работа.


ВОДОЛЕЙ

Без притеснения

 

Ще се справите с насъбралите се проблеми за разрешаване, ако култивирате у себе си сила, мощ и издръжливост. Настройте се за борба, в която вие ще бъдете победителите. А насрещната страна са притесненията и страховете, които постоянно обитават вашето ежедневие. Време е да се заловите сериозно с тях.


РИБИ

Преборете страховете

 

Очаква ви забързан ден. Всичко, което ви се случва днес, е плод на ваши предишни действия или на действията на приближени до вас хора. Но нищо не идва случайно. Стегнете се и не позволявайте на страховете да ви ограничават и да ви спират при осъществяването на една важна крачка в живота ви.


Хороскоп за родените на 04.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година бъдете внимателни, когато вземате решения. Налагайте си контрол и самодисциплина, защото ще сте прекалено прибързани, без да си давате нужното време за обмисляне и вземане на решение. Любовта ще бъде положителният знак в хороскопа ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *