Водещи новиниОбщество

В събота ще се коси на Рибарския плаж в Леденик, търсят се доброволци

За събота, 8 юни, от 15 часа е обявена акцията за косене на буренясалия Рибарски плаж в Леденик.

Тя е на сдружение „Европейско развитие на Леденик“, като се търсят доброволци. Мястото е невероятно красиво и живописно, но има нужда от поддръжка.

Призивът на организаторите е, който има тример или храсторез, да се включи с доброволен труд в акцията. И може да не е само от Леденик, тъй като тук идват рибари и от Велико Търново и региона.

„Предлагаме ви атрактивен начин да спортувате сред природата. Няма спор, че малко физическа активност в деня за размисъл е най-подходящият начин човек да си проветри главата, за да вземе правилното решение на изборите“, казват от сдружението.

След като плажът бъде почистен, ще бъдат поставени пейки на алеята край брега.

плаж в Леденик

Ана РАЙКОВСКА

 

6 thoughts on “В събота ще се коси на Рибарския плаж в Леденик, търсят се доброволци

 • Браво, ама в най-голямата жега ли го измислихте?

  Отговор
 • Там е дълбока сянка, има големи дървета. Елате, за да се убедите. <3

  Отговор
  • Скоро ще косим до стадиона, следете и ако можете се включете.

   Отговор
 • Като търсите популярност свършете нещо смислено в това село,като ви гледам се занимавате само с глупости! И да не бъда пороган ви давам пример,почистете тротоарите пред къщите в които няма хора!!!

  Отговор
  • Не търсим популярност, а помощници. Чистим и тротоарите при възрастните хора, но работата е много, а работещите – малко и не успяваме да огреем в цялото село.
   А плажовете са важни, защото там цяло лято ходят хора, затова поддържаме местата чисти и окосени. Ходят и семейства с деца и не е безопасно за децата да тичат из драките, става змиярник, ако не се почиства

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *