Хороскоп

Хороскоп за 18 юни: Важно е да спазим сроковете си

Луната е в Скорпион и е в хармоничен аспект с Плутон. Важно е да спазим сроковете си, без да отлагаме нищо за по-късно. Късметът и интуицията ни помагат да преодолеем трудностите. Внимавайте, защото Луната и Марс са в напрегнат аспект. Опитайте да избягате от ситуациите на конфликти, които могат да се създадат вкъщи или в работата.


ОВЕН

Не обещавайте

 

След вчерашния свръхемоционален ден днес сте повече от уморени да се захващате с каквото и да било. Това е и причината на работното място да не сте особено ефективни. Не поемайте инициативи, а се заемете с довършителни дейности. Не давайте обещания, особено ако касаят джоба ви. Пари назаем също не вземайте.


ТЕЛЕЦ

Шансове за бизнеса

 

При вас продължава тенденцията на силни емоции от вчера. Избягвайте да вземате емоционални и прибързани решения. Ако чувствате прилив на енергия, влейте я във вече започнати ангажименти и не стартирайте нищо ново. Днес деловият ви живот ще претърпи развитие. Бизнесмените имат големи шансове.


БЛИЗНАЦИ

Не се месете

 

Чувствате се във форма и сте готови да направите чудеса чрез действията си. Бъдете внимателни и по-деликатни с колектива, с който работите. Често давате излишни наставления или нежелани съвети. Не се сърдете, ако ви кажат в очите, че се месите прекалено в чуждата работа.


РАК

Слушайте интуицията

 

Движението на Луната в Скорпион е достатъчен повод, за да почувствате прилив на енергия и ентусиазъм. Вярно е, периодът, в който се намирате, не е сред най-благодатните и в момента имате усещането, че нещо не върви. Действайте според интуицията си и късметът няма да ви изневери.


ЛЪВ

По течението

 

Не преценявате добре ситуациите, в които попадате. Често се оставяте на съветите на другите, без да слушате своята силна към този момент интуиция. Вземате решенията си прибързано, без да сте уверени в тях. Поспрете се. Този ден не изисква да сте активни, дейни и решителни. По-добре се оставете на течението.


ДЕВА

Загърбете кавгите

 

Днес е прекрасен ден за разговори и обсъждания в службата. Бъдете отворени, силни и енергични. Забравете кавгите, които се въртяха около вас довчера и простете на онези, които са ви огорчили по един или друг начин. Днес завършвате един тежък проект, а от утре ви чака ново и успешно начало.


ВЕЗНИ

Планирайте деня

 

В състояние сте да направите много, стига да сте планирали деня си внимателно още от сутринта. В добро настроение сте. Аспектите на Луната днес ви позволяват да попаднете на верните хора, които ще ви подадат ръка за бъдеща финансова инвестиция. Или просто ще ви направят предложение за по-добре платена работа.


СКОРПИОН

Действайте смело

 

Луната се движи в знака ви. Активира мощни процеси, които изискват пълната ви мобилизация. Не се пускайте по течението, а напротив – дайте пълен напред. С лекота ще се справите с трудности, които са блокирали пътя ви до този момент. Спестете си емоцията, защото тя често ви пречи да мислите разумно.


СТРЕЛЕЦ

Избегнете скандалите

 

Във вторник се инатите и това е причината често да допускате грешки. Вместо да се оттеглите, вие действате. Въпреки че денят не е подходящ да бъдете активни и да се набивате в очите на другите, вие го правите. Последствията са скандали и неудачи. Заслужавате си ги, а можете да ги спестите.


КОЗИРОГ

Подкрепа

 

Ще бъдете подкрепяни в днешния ден във всяка една стъпка, която извършвате напред. Виждате, че хората ви възприемат добре и ви подават ръка. Време е да вземете някои важни решения. За тях се вслушайте във вътрешния си глас. Интуицията към този момент няма да ви изневери.


ВОДОЛЕЙ

Готови на всичко

 

Отговорни сте към работата, която вършите днес. Готови сте да поемете инициативи и да ги изпълните по перфектен начин. Често се натоварвате повече, отколкото е нужно и отколкото можете да поемете. Това е и причината вечерта да се чувствате изтощени дори да разговаряте с близките си. Избегнете конфликта с тях.


РИБИ

Непосилни дела

 

Днес се чувствате ентусиазирани. Емоцията не ви помага да видите пречките и бариерите, когато поемате ангажименти или давате обещания. Това е и причината да се заловите с непосилни за себе си дела и изходът е само един – провал. Овладейте емоцията и не правете чудеса от храброст.


Хороскоп за родените на 18.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година законите на любовта ще бъдат действащи в живота ви. Колкото повече любов отдавате, толкова повече и ще получавате. Животът ви ще бъде хубав и хармоничен.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *