Хороскоп

Хороскоп за 20 юни: Рак – завършете старото, шеметен ден за Везните

Движението на Луната в Стрелец днес носи стремеж към свобода, приключения и откриване на нови хоризонти. Това е чудесно време за планиране на пътувания, обучения или разширяване на общия кръгозор. Опозицията на Луната и Юпитер е причина често да преувеличаваме желанията си и да не ги съобразяваме с възможностите си. Не забравяйте, че тази вечер в 23.50 часа настъпва астрономическото лято с навлизането на Слънцето в Рак.


ОВЕН

Овладейте мечтите си

 

Наблегнете на текущите си задачи и планирайте така деня, че да ги свършите в предвидения срок. Днес е възможно да се отнесете и да мечтаете повече, отколкото е необходимо. Не че е лошо, но вгледани в мечтите си вероятно ще пропуснете някои малки подробности, които съществуват в днешния ви ден.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте с авантюрите

 

Възможно е да ви се прииска да направите нещо ново. Да се откъснете от рутината в деня си и да захвърлите отговорностите, поемайки към някаква нова и необятна авантюра. Гледайте рискът да бъде по-премерен, за да не си причините внезапен провал. Иначе денят е доста позитивен и ви носи възможност за приходи.


БЛИЗНАЦИ

Помагате

 

Ще поемете ангажименти към хора от близкото си обкръжение. Сега те разчитат на вас и вашата подкрепа, защото знаят, че вие можете да се справите с техните проблеми. Възможно е да се натоварите допълнително, но пък тяхното признание няма да закъснее. Денят е благоприятен за вас. Очевидно – и за тях.


РАК

Завършете старото

 

Ще се стремите да свършите всичко, което е изостанало на работното ви място, сякаш от утре започвате нов етап, сякаш от утре стартира нов период. Не сте далеч от истината. Тази вечер настъпва астрономическото лято, Слънцето навлиза във вашия знак и от утре дните ви ще греят с различна светлина.


ЛЪВ

Благоприятен ден

 

Денят се оказва доста енергичен за вас. Вие имате нужда да изразходите тази енергия и да я влеете в дейности, които са продуктивни. Мнозина ще спортуват повече от обичайното, други ще насочат силите си към творчество или хоби. Денят е доста благоприятен и е важно да използвате вибрациите му.


ДЕВА

Изхвърлете ненужното

 

Организирайте ежедневието си и вкарайте ред във взаимоотношенията си в семейството. Днес можете да обърнете повече внимание на своя дом, на подредбата в него. Има нещо, което ви дразни и „вади“ очите ви винаги, когато го погледнете. Време е да го изхвърлите, за да посрещнете лятото без излишни нерви.


ВЕЗНИ

Шеметен ден

 

Четвъртък ще бъде от дните, в които от вас се иска само да говорите и да обсъждате всичко около себе си. Телефонът ви няма да спре да звъни. Ще получавате интересни новини и предложения. Ако имаше дума, която да опише днешния ден, то най-подходящата би била „шеметен“.


СКОРПИОН

Разплатете се

 

На работното място ще ви ангажират с финансови въпроси, които е нужно да разрешите в много кратък срок. Да не кажа до края на работния ден, защото от утре е възможно да влязат нови бюджети и нови разчети, с които да се съобразявате. Ако имате да давате пари на някого, разплатете се.


СТРЕЛЕЦ

Сладък хаос

 

Не ви липсва енергия и желание да се впуснете в нови начинания. Прекалено авантюристично започвате днешния ден и може би без много планове. Това определено ще причини хаос в ежедневието ви, но пък вие сте свикнали и знаете как да се оправите. Започвате нов период. Нов едномесечен етап в живота си.


КОЗИРОГ

Преценете силите си

 

Приемате света насериозно днес и без никакво чувство за хумор. Склонни сте да поемете ангажименти от дългосрочен характер и така да запълните тефтера с планове за месеци напред. Преди да запишете поредната задача в списъка си, помислете дали имате сили и енергия да я свършите. Или отново ще трябва да жертвате свободното си време?


ВОДОЛЕЙ

Разговори

 

Днес ще общувате с много хора, някои от които дори не познавате. За вас това не е проблем, но когато се струпат много разговори наведнъж, е възможно да се почувствате изнервени. Не си позволявайте да изкарате нервите си върху невинни хора, които се опитват да ви помогнат със съвет или с предложение за подкрепа.


РИБИ

Обрати за добро

 

Излезте от собствения си свят и вижте картината извън него. Време е да си направите по-сериозни планове, свързани с реалната обстановка и със събитията, в които живеете. Време е да осъзнаете някои истини, които от дълго време са пред очите ви. Денят ви носи обрати, но тези обрати са за добро.


Хороскоп за родените на 20.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година потърсете възможности да споделите повече време с хората около вас. Пътувайте със семейството и половинката, ангажирайте се с приятни за всички неща.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *