Горна ОряховицаЛясковецПавликениСвищовСпортСтражица

Детският тим на „Локомотив“ спечели Купата на кмета на Община Лясковец

Отборът на „Локомотив” (Г. Оряховица) спечели турнира за Купата на кмета на Община Лясковец. Надпреварата се проведе днес на стадион „Михаил Алексиев” и събра футболисти, родени след 1 януари 2012 г., от 6 общини.

На финала горнооряховските „локомотивчета” се наложиха над връстниците си от „Етър ВТ” с 2:0. Трети е ФК „Лато” /Алеково/, който надигра със 7:1 домакините от „Левски“ /Лясковец в малкия финал. Пети е „Левски 1986” /Стражица/, шести ОФК „Павликени”. Любопитно е, че в предварителната група „Локомотив“ и „Лато“ не се победиха и завършиха наравно 3:3.

За най-добър вратар на турнира бе обявен Мартин Бернардов от „Лато”, за най-добър защитник – Никола Методиев от ФК „Левски” /Лясковец/, а за най-добър халф – Мартин Димитров от ОФК „Павликени”. Анджи Иванов от ФК „Левски 1896” стана най- добър нападател. Призът Играч на турнира взе Никола Недев от ОФК „Локомотив” (ГО).

Наградите връчи кметът на Община Лясковец Васил Христов, който поздрави децата за избора им да се занимават със спорт, който ще ги направи по-силни, ще кали характерите им и ще ги научи да работят в екип.

Днешният турнир бе част от събитията, които предшестват празника на Лясковец 29 юни. Предпразничната програма продължава утре в 10 ч. на пл. „Възраждане” с Фестивал на шевицата „Красотата на душата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *